Investering i kryptovalutaer – Ripple-pakke eller kan det betale sig? Vores anmeldelser.

Investering i kryptovalutaer – Ripple-pakke eller kan det betale sig? Vores anmeldelser.

De nyligt populære investeringspakker med kryptovalutaer er et svar på nybegyndernes behov. Deres succes synes at skyldes, at de har inkluderet gratis kryptovaluta i undervisningsmaterialet. Men er Ripple-pakken værd at investere i?

Verden er blevet vild med e-penge

Den første decentraliserede kryptovaluta, bitcoin, blev skabt i 2009 af den pseudonyme udvikler Satoshi Nakamoto. Der blev skabt hundredvis af andre valutaer i de følgende år, men kun få af dem blev en succes, fordi de ikke bidragede meget til teknisk innovation. Flere typer af e-penge blev imidlertid anset for at være fremtidsorienterede, hvilket meget hurtigt overbeviste investorerne om at investere kapital i dem.

Kryptovalutaer anvendes primært uden for eksisterende bank- og statsinstitutioner, og der findes typisk forskellige typer af kryptovalutabørser adskilt fra traditionelle børser. Selv om disse alternative, decentraliserede mønter er i de tidlige udviklingsfaser, har de et unikt potentiale til at udfordre de eksisterende valuta- og betalingssystemer. Siden juni 2017 var den samlede markedskapitalisering af kryptovalutaer på over 100 milliarder dollars med en rekordhøj daglig volumen, der allerede overstiger 6 milliarder dollars.

Investering i kryptovalutaer blev først populært i 2015, selv om den første virtuelle valuta blev skabt seks år tidligere. Det var imidlertid i det år, at finansielle rådgivere tilknyttet store virksomheder begyndte at udforske kryptovalutaer i stor skala. Interessen for digitale valutaer var drevet af flere faktorer: blockchain-teknologiens anvendelighed, mulige forretningsmæssige anvendelser og muligheden for at behandle kryptovaluta som et meget volatilt investeringsaktiv.

Investering i kryptovalutaer

Kryptovalutaer er et spekulativt aktiv. Denne type investering kaldes ofte for “buy the dips”. Dette udtryk henviser til at købe flere kryptovalutaer, når prisen falder og under en korrektion. For at bruge buy the dips-metoden skal man have viden om at analysere diagrammer, kortsigtede og langsigtede gennemsnitlige handlinger og historiske tendenser i forbindelse med kryptovalutaer. Investorer, der køber i henhold til dette princip, kan vælge at sælge hurtigt ((kortsigtet investering) eller at beholde kryptovalutaen for at opbygge en lang position (langsigtet investering).

En anden type strategi er at købe, når satser er lavere end de gennemsnitlige historiske resultater. Mange brancheportaler indeholder en tabel med et “glidende gennemsnit”, som viser de bedste tidspunkter for køb og salg af en valuta. Man bør aldrig købe, når kursen har nået historisk maksimalt niveau.

Men hvornår skal man sælge den valuta, man har indsamlet? Når man udvikler en investeringsstrategi, bør man først og fremmest overveje sin økonomi, risikotolerance, skattekonsekvenser og grunden til, at man oprindeligt investerede i kryptovaluta. Samtidig er det værd at huske på, at  håndtering af kryptovalutaer kræver viden og erhvervelse af grundlæggende færdigheder for at kunne handle uafhængigt.

Ripple… vil den endnu komme op igen?

Når man skal investere i Ripple, er det vigtigt at vide, hvad der gør denne kryptovaluta så anderledes end andre. Mens Bitcoin og Ethereum og andre topmønter søger at decentralisere sig, er XRP fuldt ud ejet af Ripple.

Ripple virksomhed forsøger også at skabe en kryptovaluta for at udfylde en unik niche i den finansielle verden, da virksomheden mener, at kryptovaluta bedst kan bruges til at betjene banker. Andre valutaer, som Bitcoin, ønsker at erstatte eller overgå bankerne i popularitet, mens Ripple ønsker, at deres valuta skal bruges af bankerne til hurtigt og nemt at overføre værdi på tværs af grænserne.

Dette er et godt hul i markedet, da bankerne har mange muligheder for at bruge Ripples teknologi. Det betyder dog, at XRP-markedet er mere påvirket af nyheder vedrørende bankernes vedtagelse af valutaen og reguleringen af kryptovalutaer.

Er Ripple en god investering? Det kan virke kontraintuitivt, men Ripples bane for 2021 ser god ud, da mønten har haft nogle virkelig hårde år bag sig. Ripple led betydeligt i 2019 og var et af de billigste kryptoaktiver. Men det betyder, at den nu har masser af plads til at øge sin værdi. Især fordi 2021 højst sandsynligt vil “kompensere for tabene” forårsaget af pandemien, og det betyder profit for bankerne og Ripple-kryptovalutaen.

Pakke med kryptovaluta

Uddannelsespakke med kryptovaluta, herunder Ripple-pakke, er et sæt dedikeret til nybegyndere, der ønsker at begynde at investere i virtuel valuta. En typisk pakke består af et sæt e-bøger, webinarer og undervisningsmaterialer til at tilegne sig grundlæggende viden om investeringer.

Det, der adskiller uddannelsespakker med kryptovaluta fra andre uddannelsestilbud, er  ekstra enheder af den valgte kryptovaluta. Sådanne mønter eller tokens, der er knyttet til pakken, opbevares normalt  i en privat virtuel pung, som kunden får adgang til ved køb af pakken. Dette sker ved hjælp af en særlig kode med en adgangskode, som indeholder login og en adgangskode til den nævnte pung. Pakker med kryptovaluta er derfor en mulighed for nybegyndere, da de tilbyder undervisningsmateriale og en sikker måde at opbevare kryptovalutaer på uden at skulle oprette en konto på en kryptovalutabørs.

Ripple-pakke

Selv om disse typer af produkter bliver mere og mere værdsat af kunderne og tilbyder mange typer af kryptovalutaer, er Ripple den mest populære blandt nybegyndere.

Ripple-pakken er en effektiv måde på at kombinere teori med praktisk investering.  Som en del af pakken modtager kunden et sæt undervisningsmaterialer samt en gratis bonus i form af Ripple-kryptovaluta enheder. Materialerne er specielt udvalgt, så selv folk, der ikke har hørt om kryptovalutaer før, kan udvikle deres viden. Ud over den teoretiske del giver Ripple-pakken en mulighed for at træne praktisk som investor med de første – gratis – Ripple-tokens.

Hvordan får man adgang til Pakken? Det er nok at ringe til infolinjen og bestille den nævnte Uddannelsespakke med kryptovaluta. Når ordren er afgivet, sendes en e-mail med en ordrebekræftelse til den angivne e-mailadresse. E-mailen vil indeholde instruktioner om, hvordan man downloader undervisningsmaterialet, men kunden vil også modtage en pakke sendt med posten, som bl.a. indeholder et Ripple-kort. Dette kort skal opbevares på et sikkert sted. Det indeholder login og adgangskode for den konto, der indeholder de Ripple-tokens, som er inkluderet i pakken.

Ripple-pakken- vores anmeldelse

Ripple-pakken har en positiv anmeldelse blandt kunderne og kan uden tvivl anbefales til nybegyndere. Som en del af pakken får de en masse nyttigt materiale, der formidler både grundlæggende og specialiseret viden i en lettilgængelig form.

Leveringsmetoden for de gratis Ripple-enheder kan virke usædvanlig, men der er ingen problemer med at hente de gratis enheder, når pakken ankommer. Kontakt og kundeservice er af meget høj standard, hvilket er særlig vigtigt for et produkt, der er baseret på direkte kontakt.

Ripple pakke er derfor et troværdigt produkt, en interessant løsning på et allerede overmættet marked for uddannelses- og undervisningsmaterialer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *