Sijoittaminen kryptovaluuttoihin – Ripple-paketti, kannattaako se?

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin – Ripple-paketti, kannattaako se?

Viime aikoina suositut kryptovaluuttasijoituspaketit ovat vastaus aloittelevien sijoittajien tarpeisiin. Heidän menestyksensä näyttää johtuvan ilmaisen kryptovaluutan sisällyttämisestä koulutusmateriaaleihin. Kannattaako kuitenkin investoida juuri Ripple-pakettiin?

Maailma on hullaantunut sähköiseen rahaan

Ensimmäisen hajautetun kryptovaluutan, bitcoinin, loi vuonna 2009 nimettömänä esiintyvä kehittäjä Satoshi Nakamoto. Seuraavina vuosina luotiin satoja muita valuuttoja, mutta vain harvat niistä olivat menestyksekkäitä, koska ne eivät juurikaan edistäneet teknisiä innovaatioita. Useita sähköisen rahan muotoja pidettiin kuitenkin tulevaisuudenkestävinä, mikä sai sijoittajat hyvin nopeasti sijoittamaan niihin pääomaa.

Kryptovaluuttoja käytetään ensisijaisesti nykyisten pankkien ja valtion laitosten ulkopuolella, ja tyypillisesti erityyppisiä kryptovaluuttapörssejä on olemassa perinteisistä pörsseistä erillään. Vaikka nämä vaihtoehtoiset, hajautetut kolikot ovat vasta kehityksen alkuvaiheessa, niillä on ainutlaatuinen mahdollisuus haastaa nykyiset valuutta- ja maksujärjestelmät. Kesäkuussa 2017 kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo oli yli 100 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja ennätyksellisen suuri päivittäinen volyymi nousi silloin jo yli 6 miljardiin dollaria.

Kryptovaluuttoihin sijoittamisesta tuli suosittua vasta vuonna 2015, vaikka ensimmäinen virtuaalivaluutta luotiin jo kuusi vuotta aiemmin. Samana vuonna suuryrityksiin sidoksissa olevat rahoitusneuvojat alkoivat kuitenkin tutkia kryptovaluuttoja laajamittaisesti. Kiinnostus digitaalisia valuuttoja kohtaan johtui useista tekijöistä: lohkoketjuteknologian hyödyllisyydestä, mahdollisista sovelluksista liike-elämässä ja mahdollisuudesta käsitellä kryptovaluuttoja erittäin epävakaasti vaihtelevana sijoitusomaisuutena.

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen

Kryptovaluutat ovat spekulatiivinen hyödyke. Tällaista sijoitustapaa kutsutaan usein nimellä “osta laskusuhdanteet”. Tämä termi viittaa siihen, että ostetaan lisää kryptovaluuttoja hinnan laskiessa ja korjausliikkeen aikana. Jotta voisit käyttää buy the dips -menetelmää, sinun pitäisi osata analysoida kaavioita, lyhyen ja pitkän aikavälin liukuvia keskiarvoja ja kryptovaluuttoihin liittyviä historiallisia trendejä. Sijoittajat, jotka ostavat tämän periaatteen mukaisesti, voivat joko myydä nopeasti (lyhytaikainen sijoittaminen) tai pitää kryptovaluutan rakentaakseen pitkän position (pitkäaikainen sijoittaminen).

Toinen strategiatyyppi on ostaa silloin, kun korot ovat keskimääräistä historiallisen kehityksen alapuolella. Monet alan portaalit tarjoavat “liukuvan keskiarvon” taulukon, joka osoittaa parhaat mahdolliset ajankohdat valuutan ostamiseen ja myymiseen. Sinun ei pitäisi koskaan ostaa, kun hinta on saavuttanut historialliset huippulukemat.

Mutta milloin sinun pitäisi myydä keräämäsi valuutta? Sijoitusstrategiaa kehittäessäsi sinun on ennen kaikkea otettava huomioon taloutesi, riskinsietokykysi, verovaikutukset ja syy, miksi olet alun perin sijoittanut kryptovaluuttaan. Samalla on syytä muistaa, että kryptovaluuttojen hallinnointi edellyttää tietoa ja perustaitojen hankkimista itsenäistä kaupankäyntiä varten.

Ripple… palautuuko se vielä?

Rippleen sijoittamisessa on tärkeää tietää, mikä siitä kryptovaluutasta tekee niin erilaisen kuin muut. Bitcoin, Ethereum ja muut huippukolikot pyrkivät hajauttamaan, mutta XRP on kokonaan Ripplen omistuksessa.

Ripple yrittää myös luoda kryptovaluutan täyttääkseen ainutlaatuisen markkinaraon rahoitusmaailmassa, sillä yhtiö uskoo, että kryptovaluuttaa voidaan käyttää parhaiten pankkien palvelemiseen. Muut valuutat, kuten Bitcoin, haluavat korvata pankit tai ylittää ne suosiossaan, kun taas Ripple haluaa, että pankit käyttäisivät sen valuuttaa nopeaan ja helppoon arvonsiirtoon rajojen yli.

Tämä on hyvä aukko markkinoilla, sillä pankeilla on monia mahdollisuuksia käyttää Ripplen teknologiaa. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että XRP-markkinoihin vaikuttavat enemmän uutiset, jotka koskevat valuutan käyttöönottoa pankeissa ja kryptovaluuttojen sääntelyä.

Mutta onko Ripple hyvä sijoitus? Se voi vaikuttaa intuition vastaiselta, mutta Ripplen kehityskaari vuodelle 2021 näyttää hyvältä, kun otetaan huomioon, että kolikolla on ollut takanaan muutamia todella vaikeita vuosia. Ripple kärsi merkittävästi vuonna 2019 ja oli yksi halvimmista kryptovaroista. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että sillä on nyt paljon tilaa nostaa arvoaan. Varsinkin kun vuonna 2021 pandemian aiheuttamat tappiot todennäköisesti “korvataan”, mikä tarkoittaa voittoa pankeille ja Ripple-kryptovaluutalle.

Paketti kryptovaluutalla

Kryptovaluuttakoulutuspaketti, kuten Ripple-paketti, on aloitteleville sijoittajille tarkoitettu setti, jotka haluavat aloittaa virtuaalivaluuttaan sijoittamisen. Tyypillinen paketti koostuu e-kirjoista, webinaareista ja koulutusmateriaaleista, joiden avulla saa hankittua perustietoa sijoitustoiminnasta.

Se, mikä erottaa kryptovaluuttakoulutuspaketit muista koulutustarjouksista, ovat valitun kryptovaluutan bonusyksiköt. Tällaisia pakettiin liitettyjä kolikoita tai tokeneita säilytetään yleensä yksityisellä virtuaalilompakkotilillä, johon asiakas pääsee käsiksi paketin oston yhteydessä. Tämä tapahtuu erityisellä koodikortilla, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan edellä mainittuun tiliin. Kryptovaluuttapaketit ovatkin vaihtoehto aloitteleville sijoittajille, sillä ne tarjoavat koulutusmateriaalia ja turvallisen tavan säilyttää kryptovaluuttoja ilman, että tarvitsee perustaa tiliä kryptovaluuttapörssiin.

Ripple-paketti

Vaikka tämäntyyppiset tuotteet ovat yhä suositumpia asiakkaiden keskuudessa, ja ne tarjoavat monenlaisia kryptovaluuttoja, Ripple on suosituin aloittelevien sijoittajien keskuudessa.

Ripple-paketti on tehokas tapa yhdistää teorian oppimista ja käytännön sijoittamista.  Osana pakettia asiakas saa joukon koulutusmateriaaleja sekä ilmaisen bonuksen Ripple-kryptovaluuttayksiköitä. Materiaalit on valittu erityisesti siten, että myös ihmiset, jotka eivät ole aiemmin kuulleet kryptovaluutoista, voivat kehittää tietämystään. Teoriaosuuden lisäksi Ripple-paketti antaa sinulle mahdollisuuden harjoitella sijoittajana käytännössä ensimmäisten – ilmaisten – Ripple-tokenien avulla.

Miten pääsen pakettiin käsiksi? Ota vain yhteyttä puhelinpalveluun ja tilaa mainittu koulutuspaketti kryptovaluutan kanssa. Tilauksen tekemisen jälkeen tilausvahvistusviesti lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa on ohjeet koulutusmateriaalin lataamiseen, mutta asiakas saa myös postitse lähetettävän paketin, joka sisältää muun muassa Ripple-kortin. Tämä kortti on säilytettävä turvallisessa paikassa. Se sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan tilille, jolla on paketin mukana saadut Ripple-tunnisteet.

Ripple-paketti – mielipiteet

Ripple-paketilla on positiivinen maine asiakkaiden keskuudessa, ja sitä voidaan epäilemättä suositella aloitteleville sijoittajille. Osana pakettia saa paljon hyödyllistä materiaalia, jossa opetetaan sekä perus- että erityistietoja kaikille saatavilla olevassa muodossa.

Ilmaisten Ripple-kolikoiden toimitustapa saattaa vaikuttaa epätavalliselta, mutta paketin saapuessa ei ole mitään ongelmia ilmaistuotteiden vastaanottamisessa. Yhteydenpito ja asiakaspalvelu ovat erittäin korkeatasoisia, mikä on erityisen tärkeää tuotteelle, joka perustuu suoriin kontakteihin.

Ripple Koulutuspaketti on siis luotettava tuote, mielenkiintoinen ratkaisu jo nyt ylikyllästetyillä koulutus- ja opetusmateriaalien markkinoilla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *