Kryptovalutor – köp, funktion, Cryptoeddu och bedragare

Kryptovalutor – köp, funktion, Cryptoeddu och bedragare

Kryptovalutor behöver ingen ytterligare presentation eftersom deras fenomen som investeringsobjekt och betalningsmedel har varit känt i flera år. Trots detta stöter människor som vill ge sig in i e-pengarnas värld på hinder, antingen i form av problem med inköp eller nyheter om bedragare.

Kryptovalutor – praktik och användning

Det finns flera olika användningsområden för kryptovalutor som kan verka intressanta även för nybörjare. Du kan använda e-pengarna för att handla på nätet – många nätbutiker accepterar dem som ett fullvärdigt betalningsmedel. På vissa ställen kan du handla stationärt i butiker som accepterar betalningar med kryptovaluta i kassan.

Många är dock intresserade av kryptovalutor främst på grund av deras potential som investeringsobjekt. Man investerar i e-valutor genom spekulation. Detta är en process där man förvärvar ett valt mynt och säljer det så snart värdet stiger till den av investeraren önskade nivån. Liksom alla former av investeringar innebär även denna typ av investeringar en viss risk. När det gäller elektroniska pengar beror eventuella förluster antingen på ett felaktigt antagande i början eller på att man missar den punkt då spekulationsbubblan spricker.

För att avgöra när det lönar sig att köpa och sälja krävs kunskap om investeringar och själva kryptovalutamarknaden. Grunderna i sådan kunskap kan du få genom kurser, på egen hand eller genom betrodda plattformar som Cryptoeddu.

]

Inköpsmetoder för e-pengar

För vissa kan problemet med att investera i kryptovaluta uppstå redan när de försöker köpa den. Vi får fortfarande höra talas om bedrägerier och falska erbjudanden att köpa nya e-pengar. Dessutom vissa köpställen, t.ex. kryptovalutabörser, rekommenderas inte för nybörjare på grund av den låga säkerheten i de transaktioner som utförs. Börser är de platser som oftast attackeras av hackare.

Var kan du då få tag på kryptovaluta om du inte köper den på en börs? Ett annat alternativ är ett kryptovalutaväxlingskontor. Där kan du köpa e-pengar mot kontanter eller överföring som säljaren skickar till den plånboksadress du anger. I vissa städer finns också bankomater för kryptovalutor. Nybörjare rekommenderas dock att skaffa sig kryptovaluta genom utbildningspaket med kryptovaluta som finns tillgängliga på nätet.

Cryptoeddu – inköp och hämtning

Cryptoeddu är en slags förmedlingsplattform där alla nybörjare inom virtuell valuta kan få tillgång till valfri kryptovaluta. På Cryptoeddus webbplats kan du köpa ett utbildningspaket för kryptovalutor omfattande en uppsättning utbildningsmaterial för nybörjare som introducerar dem till investeringsvärlden. Det är viktigt att du som en del av kryptovalutapaketet endast köper utbildningsmaterial och får ett visst belopp i e-pengar gratis!

Cryptoeddu plattformen kan du också hämta kryptovaluta som redan har köpts som en del av ett paket. Dessa typer av paket kan köpas från Cryptoeddus partners – de utbildningsföretag som skapar utbildningsmaterialet – och i detta fall behöver du bara ange den åttasiffriga kod som tillhandahålls tillsammans med materialet för att få gratis kryptovaluta.

Oavsett vilket alternativ du väljer är det väldigt enkelt att både köpa paketet och hämta ut gratispengen.

Köp ditt Startpaket

CryptoEddu erbjuder Ripple-pluspaketet till ett kampanjpris. Paketet innehåller många e-böcker och webbseminarier som tar upp frågor som rör investeringar i kryptovalutor, den lagstiftning som är förknippad med dem, frågor om säkerhet och investeringsrisker samt specifika frågor om investeringar i kryptovalutan Ripple.

I paketet kan du få ett omfattande kompendium som ger en gedigen saklig inställning till en nybörjare för vilken detta blir den första kontakten med investering i kryptovaluta. Dessutom kommer varje paket med en bonus i form av en gratispeng – ett visst antal Ripple-enheter. Antalet enheter beror på vilket paket du väljer.

Det är också värt att notera att de mottagna kryptovalutaenheterna lagras på Cryptoeddu plattformen, i en individuell plånbok som tilldelas varje köp. Med hjälp av den åttasiffriga kvittokoden som bifogas paketet kan du disponera de ackumulerade medlen.

Om du vill hämta ut virtuell valuta från Cryptoeddu plattform klickar du på fliken “Mottagning av kryptovalutan” högst upp på sidan. Ett fönster öppnas där du måste ange koden du fick och den e-postadress du angav vid beställning.

Cryptoeddu och bedragare?

På investerings- och utbildningsmarknaden är tyvärr metoderna för att göra sig av med oönskade konkurrenter extremt aggressiva. Nyligen inleddes en negativ kampanj för att förringa plattformen. På bara några veckor har det dykt upp ett antal dubbelsidor som innehåller fraserna “cryptoeddu bedragare” och “cryptoeddu omdömen”, de två populäraste fraserna i Google som skrivs av nyblivna investerare som letar efter information om plattformen. Denna plötsliga ökning är definitivt ingen tillfällighet, så du bör vara medveten om att det troligen är konkurrenterna som står bakom detta.

De flesta portaler som upplyser om bluffmakeri ser mycket misstänksamma ut. På en sådan portal hittar du vanligtvis enkla texter om specifika tillgångar, t.ex. börser och kryptovalutor. Nästan alltid på dessa sidor finns det reklam för Cryptoeddus konkurrenter och ofta externa länkar. Det finns visserligen ingen förordning som kräver att ett företag specifikt ska ange vilka webbplatser som tillhör det, men vi kan bara gissa att det rör sig om backend-webbplatser som tillhör välkända mäklare.

Även om det vanligtvis inte är mycket trafik på sådana webbplatser har inlägg om Cryptoeddu upp till hundra gånger fler kommentarer än andra. Alla kommentarer upprepar exakt samma sak, om en bluff på nätet, skriven i samma stil, samma dag. Det är alltså inte värt att tro på de förtal som uppenbarligen har finansierats.

Se upp med vad du läser

Det är alltid värt att komma ihåg att du på internet lätt kan stöta på positiva recensioner som är finansierade, men även på fabricerade bedrägeri-kommentarer.

Det är viktigt att vara medveten om att sådan negativ publicitet går ut på att undergräva Cryptoeddus ställning genom att smutskasta portalen. Mer allmänt kan fenomenet negativ marknadsföring ses överallt, där ett varumärke plötsligt bombarderas med massor av artiklar och kommentarer om dess påstådda olagliga verksamhet. I traditionella medier skulle detta vara otänkbart men att spåra författaren till en tidningsartikel eller en tv-reklam är en barnlek. På grund av sin anonymitet är Internet en mycket mer försåtlig plats.

Cryptoeddu Plattform är ett pålitligt och populärt varumärke som erbjuder utbildningspaket med kryptovalutor och möjligheten att få gratis e-pengar. Trots konkurrenternas agerande blomstrar portalen och erbjuder allt fler investeringsutbildningar för nybörjare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *