Kryptovaluutat – osto, toiminta, Cryptoeddu ja huijarit

Kryptovaluutat – osto, toiminta, Cryptoeddu ja huijarit

Kryptovaluutat eivät vaadi erityistä esittelyä, sillä niiden ilmiö sijoituskohteena ja maksuvälineenä on ollut tiedossa jo vuosia. Tästä huolimatta ihmiset, jotka haluavat päästä e-kolikoiden maailmaan, kohtaavat esteitä, joko osto-ongelmina tai huijareista kertovia uutisia.

Kryptovaluutat – käytäntö ja  ja sovellus

Kryptovaluutoilla on ainakin muutamia erilaisia ​​käyttötapoja, joita jopa aloittelijat saattavat pitää mielenkiintoisina. Voit käyttää e-kolikoita verkko-ostoksissa – monet verkkokauppiaat hyväksyvät ne laillisina maksuvälineinä. Joissain paikoissa voit tehdä ostoksia myymälöissä, kaupoissa, jotka hyväksyvät kryptovaluuttamaksut kassalla.

Monet ovat kuitenkin kiinnostuneita kryptovaluutoista ensisijaisesti niiden potentiaalin vuoksi sijoituskohteena. E-kolikoihin sijoittaminen tapahtuu keinottelun kautta. Se on prosessi, jossa valittu kolikkoa hankitaan ja myydään kun sen arvo nousee kunkin sijoittajan tyydyttävälle tasolle. Kuten kaikkiin sijoitusmuotoihin, liittyy tähän myös riskejä. E-kolikoiden tapauksessa mahdolliset tappiot johtuvat joko vääristä alkuoletuksista tai spekulatiivisen kuplan puhkeamisen missaamisesta.

Sen selvittäminen, missä vaiheessa ostaa ja milloin myydä, vaatii tietoa sijoituksesta ja itse kryptovaluuttamarkkinoista. Tällaisen tiedon perusteet voi hankkia kursseilla, omatoimisesti tai käyttämällä luotettavia alustoja, esim. Cryptoeddu.

E-kolikoita ostomahdollisuuksia

Joillekin kryptovaluuttaan sijoittamisen ongelma saattaa ilmetä jo silloin, kun yrität hankkia sitä. Kuulemme edelleen huijauksista ja uusista väärennetyistä e-kolikkokauppamahdollisuuksista. Lisäksi joitain ostopaikkoja, kuten kryptovaluuttapörssejä, ei suositella aloittelijoille transaktioiden heikon turvallisuuden vuoksi. Pörssit ovat paikkoja, joihin hakkerit hyökkäävät useimmiten.

Joten mistä voit saada kryptovaluuttoja, jos ei pörssistä? Toinen vaihtoehto on kryptovaluuttojen vaihto. Voit ostaa niistä e-kolikoita käteisellä tai tilisiirrolla, jonka myyjä lähettää lompakon osoitteeseen. Joissakin kaupungeissa on myös kryptovaluuttaautomaatteja. Aloittelijoille suositellaan kuitenkin kryptovaluuttojen hankkimista osana verkossa saatavilla olevia kryptovaluuttojen koulutuspaketteja.

Cryptoeddu – osto ja vastaanotto

Cryptoeddu on eräänlainen välitysalusta, jossa kuka tahansa aloitteleva virtuaalivaluutan ystävä voi käyttää valittua kryptovaluuttaa. Cryptoeddu -sivulta voit ostaa kryptovaluuttakoulutuspaketin eli sarjan oppimateriaalia aloittelijoille, jotka tutustuttavat heidät sijoitusmaailmaan. Tärkeää on, että osana kryptovaluuttapakettia ostetaan vain opetusmateriaaleja ja tietty määrä e-kolikoita saadaan ilmaiseksi!

Cryptoeddu -foorumista voit myös vastaanottaa kryptovaluuttaa osana jo aikaisemmin ostettua pakettia. Tämän tyyppisiä paketteja voi ostaa Cryptoeddu -kumppaneilta – koulutusmateriaaleja luovilta koulutusyrityksiltä, ​​ja tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain syöttää materiaalien mukana toimitettu kahdeksannumeroinen koodi saadaksesi ilmaisen kryptovaluutan.

Vaihtoehdoista riippumatta sekä paketin ostaminen että sen ilmaisen bonuksen lunastaminen on hyvin yksinkertaista.

Osta oma Aloituspakettisi

Cryptoeddu tarjoaa Ripple Plus -paketin tarjoushintaan. Tämä paketti sisältää monia e-kirjoja ja webinaareja, jotka käsittelevät kryptovaluuttoihin sijoittamiseen liittyviä kysymyksiä, niihin liittyvää lainsäädäntöä, turvallisuus- ja sijoitusriskikysymyksiä sekä Ripple kryptovaluuttaan sijoittamisen erityispiirteitä.

Paketissa saat kattavan tietokokoelman, joka antaa aloittelijalle vankan perustietotason, joille se on ensimmäinen kokemus kryptovaluuttasijoittamiseen. Lisäksi jokainen paketti sisältää ilmaisia ​​bonuksia – tietty määrä Ripple-yksiköitä. Yksiköiden määrä riippuu asiakkaan valitsemasta paketista.

On myös syytä huomata, että vastaanotetut kryptovaluuttayksiköt tallennetaan Cryptoeddu -foorumille, kullekin ostokselle määritettyyn yksilölliseen lompakkoon. Paketissa mukana oleva kahdeksannumeroinen noutokoodi mahdollistaa kerättyjen varojen hallinnan.

Voit kerätä virtuaalista valuuttaa Cryptoeddu -sivulta napsauttamalla sivun yläreunassa olevaa “Vastaanota kryptovaluutta” -välilehteä. Näkyviin tulee ikkuna, johon sinun tulee syöttää vastaanotettu koodi ja tilauksen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite.

Cryptoeddu ja huijarit?

Valitettavasti sijoitus- ja koulutusmarkkinoilla keinot päästä eroon ei-toivotusta kilpailusta ovat erittäin aggressiivisia. Äskettäin on käynnistetty negatiivinen kampanja foorumin herjaamiseksi. Vain muutamassa viikossa luotiin monia kaksoissivuja, jotka sisälsivät lauseita ” Cryptoeddu -huijarit” ja ” Cryptoeddu -arvostelut”, jotka ovat Googlen kaksi suosituinta lausetta, mitä aloittelevat sijoittajat saavat näkyviin etsiessään tietoa foorumista. Tämä äkillinen nousu ei todellakaan ole sattuma, joten ota huomioon, että nämä ovat todennäköisesti kilpailijoid toimia.

Useimmat huijaussivustot näyttävät erittäin epäilyttävältä. Yleensä tällaisesta portaalista löytyy yksinkertaisia ​​tekstejä, jotka liittyvät tietyn tyyppisiin sijoituskohteisiin, esimerkiksi osakemarkkinoihin ja kryptovaluuttoihin. Melkein aina sivuille ilmestyy mainos Cryptoedduin kilpailusta ja usein ulkopuolisia linkkejä. Totta on, että ei ole olemassa säännöstä, joka vaatisi yritystä erikseen ilmoittamaan, mitkä verkkosivustot kuuluvat sille, voimme vain arvata, että kyseessä on tunnettujen välittäjien taustasivustot.

Huolimatta siitä, että tämän tyyppisillä sivustoilla ei yleensä ole paljon liikennettä, Cryptoedduia koskevissa merkinnöissä on jopa sata kertaa enemmän kommentteja kuin muilla. Kaikki kommentit toistavat täsmälleen samaa, nettipetoksesta, ne on kirjoitettu samalla tyylillä, samana päivänä. Ei siis kannata uskoa panetteluääniin, joista on ilmeisesti maksettu.

Varo mitä luet

On aina syytä muistaa, että Internetistä voit helposti löytää paitsi ostettuja positiivisia mielipiteitä myös keksittyjä ja vilpillisiä kommentteja.

On syytä ymmärtää, että tällainen negatiivinen mainonta heikentää Cryptoeddu asemaa halventamalla portaalia. Laajemmassa mielessä negatiivisen markkinoinnin ilmiö on havaittavissa aina, kun brändiä pommitetaan yhtäkkiä lukuisilla artikkeleilla ja kommenteilla sen väitetystä laittomasta toiminnasta. Tämä olisi mahdotonta ajatella perinteisessä mediassa, mutta on lasten leikkiä esittää sanomalehtiartikkelin tai televisiomainoksen kirjoittajaa. Anonymiteetin vuoksi Internet on paljon hankalampi paikka.

Cryptoeddu on luotettava ja suosittu brändi, joka tarjoaa koulutuspaketteja kryptovaluutoista ja mahdollisuuden vastaanottaa ilmaisia ​​e-kolikoita. Riippumatta kilpailun toiminnasta portaali toimii dynaamisesti tarjoten yhä enemmän uutta koulutusta sijoittamisesta aloittelijoille.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *