Criptomonede – Cumpărare, operare, Cryptoeddu și opinii

Criptomonede – Cumpărare, operare, Cryptoeddu și opinii

Criptomonedele nu necesită o prezentare suplimentară, deoarece fenomenul lor ca activ de investiții și metodă de plată este cunoscut de ani de zile. În ciuda acestui fapt, persoanele care ar dori să intre în lumea monedelor electronice se confruntă cu obstacole, fie sub formă de probleme cu achiziția, fie sub formă de știri despre escroci.

Criptomonede – Practică și aplicare

Există cel puțin o duzină de utilizări diferite pentru criptomonedă pe care chiar și începătorii le pot găsi interesante. Puteți utiliza monede electronice pentru achiziții online – mulți comercianți cu amănuntul online le acceptă ca o metodă legitimă de plată. În unele locuri, puteți  face cumpărături în magazin, în magazinele care acceptă plăți cu criptomonede la checkout.

Cu toate acestea, mulți sunt interesați de criptomonede în primul rând datorită potențialului lor ca activ de investiții. Investiția în monede electronice se face prin speculații. Este un proces de achiziționare a unei monede selectate și de vânzarea acesteia atunci când valoarea sa se ridică la un nivel satisfăcător pentru un anumit investitor. Ca toate formele de investiții, aceasta vin și cu un anumit risc. În cazul monedelor electronice, pierderile posibile se datorează fie unei presupuneri greșite la început, fie lipsei punctului de spargere a bulei speculative.

Înțelegând ce moment este rentabil pentru a cumpăra și pentru a vinde necesită cunoștințe despre investiție și piața criptomonedelor în sine. Elementele de bază ale acestor cunoștințe pot fi obținute prin cursuri, pe cont propriu sau folosind platforme de încredere – Cryptoeddu.

Modalități de a cumpăra o monedă electronică

Pentru unii, problema cu investițiile în criptomonede poate apărea atunci când încearcă să o achiziționeze. Încă mai auzim despre escrocherii și oferte false de cumpărare de noi monede electronice. Mai mult, unele locuri de cumpărare, de exemplu schimburile de  criptomonede, nu sunt recomandate începătorilor  din cauza securității scăzute a tranzacțiilor. Bursele de valori sunt locurile cel mai des atacate de hackeri.

Deci, de unde puteți obține criptomonedă, dacă nu de pe bursă? O altă opțiune este un schimb de criptomonede. Puteți cumpăra monede electronice  acolo prin numerar sau prin transfer, care vor fi trimise de vânzător la adresa portofelului. Există, de asemenea,  atm-uri de criptomonede  în unele orașe. Cu toate acestea, începătorilor li se recomandă să achiziționeze criptomonede ca parte a pachetelor educaționale pentru criptomonede disponibile online.

Cryptoeddu – Cumpărare și primire

Cryptoeddu este un fel de platformă de brokeraj unde orice iubitor de monedă virtuală novice poate accesa criptomoneda selectată. Pe site-ul  Cryptoeddu,  puteți cumpăra un pachet de instruire pentru criptomonede, adică un set de materiale educaționale pentru începători, introducându-le în lumea investițiilor. Foarte important, ca parte a pachetului de criptomonede, sunt achiziționate numai materiale educaționale, iar o anumită sumă în monede electronice este oferită gratuit!

Pe Platforma Cryptoeddu, puteți ridica, de asemenea, o criptomonedă care a fost deja achiziționată ca parte a pachetului. Aceste tipuri de pachete pot fi achiziționate de la partenerii Cryptoeddu  – companii de formare care creează materiale educaționale și în acest caz, trebuie doar să introduceți codul de opt cifre furnizat împreună cu materialele pentru a primi o criptomonedă gratuită.

Indiferent de opțiuni, este foarte ușor să cumpărați un pachet, precum și să obțineți mostre gratuite.

Cumpărați Pachetul Starter

CryptoEddu oferă Pachetul Ripple Plus la un preț promoțional. Acest pachet conține multe cărți electronice și webinarii care abordează aspecte legate de investițiile în criptomonede, legea legată de acestea, probleme de securitate și risc de investiții, precum și specificitatea investițiilor în criptomoneda Ripple.

În pachet puteți obține un compendiu cuprinzător de cunoștințe care va oferi unui începător care va fi primul contact cu investiția în criptomonedă, atitudini solide de fond. Mai mult, fiecare pachet vine cu bonusuri gratuite – un anumit număr de unități Ripple. Numărul de unități depinde de pachetul selectat de client.

De asemenea, este de remarcat faptul că unitățile de criptomonedă primite sunt stocate pe platforma Cryptoeddu,  într-un portofel individual atribuit fiecărei achiziții. Codul de colectare din opt cifre atașat pachetului vă permite să gestionați fondurile colectate.

Pentru a colecta monedă virtuală de pe site-ul Cryptoeddu, faceți clic pe fila “Primiți criptomonedă” din partea de sus a paginii. Va apărea o fereastră în care trebuie să introduceți codul primit și adresa de e-mail furnizată la comandă.

Cryptoeddu și escrocii?

Din păcate, pe piața de investiții și cea educațională, modalitățile de a scăpa de concurența nedorită sunt extrem de agresive. Recent a fost o campanie negativă de calomniere a platformei. În doar câteva săptămâni, au fost create multe pagini gemene care conțin expresiile “escroci cryptoeddu” și “recenzii cryptoeddu”, care sunt cele mai populare două fraze de pe Google, care sunt tastate de investitorii începători care caută informații despre platformă. Această creștere bruscă nu este cu siguranță accidentală, așa că fiți conștienți de faptul că acestea sunt cel mai probabil acțiunile concurenței.

Cele mai multe site-uri de fraudă arată foarte suspecte. De obicei, pe un astfel de portal, există  texte simple legate de active specifice, de exemplu, bursa de valori și criptomonede. Aproape întotdeauna, pe pagini apare o reclamă din competiția Cryptoeddu  și frecvent o legătură externă. Este adevărat că nu există nicio dispoziție care să impună companiei să semnaleze în mod specific ce site-uri web îi aparțin, putem doar ghici că avem de-a face cu site-uri back-end aparținând brokerilor bine cunoscuți.

Mai mult, în ciuda faptului că site-urile de acest tip nu au, de obicei, mult trafic, intrările despre Cryptoeddu  au de până la o sută de ori mai multe comentarii decât altele. Toate comentariile se repetă exact la fel, despre frauda online, sunt scrise în același stil, în aceeași zi. Deci nu merită să credem în voci calomnioase care, evident au fost plătite.

Ai grijă ce citești

Merită întotdeauna să vă amintiți că pe Internet puteți găsi cu ușurință nu numai recenzii pozitive achiziționate, ci și comentarii fabricate și frauduloase.

Merită să ne dăm seama că o astfel de publicitate negativă subminează poziția Cryptoeddu prin denigrarea portalului. Într-un sens mai larg, fenomenul de marketing negativ poate fi observat ori de câte ori un brand este brusc bombardat cu o tonă de articole și comentarii despre presupusele sale activități ilegale. Ar fi de neconceput în mass-media tradițională, dar este o joacă de copii pentru a urmări autorul unui articol într-un ziar sau o reclamă la TV. Datorită anonimatului său, Internetul este un loc mult mai complicat.

Platformă Cryptoeddu este un brand  popular și de încredere care oferă pachete educaționale cu criptomonedă și posibilitatea de a primi monede electronice gratuite. Indiferent de acțiunile competiției, portalul funcționează dinamic, oferind din ce în ce mai multe noi cursuri de formare în investiții pentru începători.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *