Kriptovalute – kupnja, poslovanje, Cryptoeddu i mišljenja

Kriptovalute – kupnja, poslovanje, Cryptoeddu i mišljenja

Kriptovalute ne zahtijevaju dodatno predstavljanje, jer je njihov fenomen kao investicijskog sredstva i načina plaćanja poznat godinama. Unatoč tome, ljudi koji bi željeli ući u svijet e-coina susreću se s preprekama, bilo u vidu problema s kupnjom ili vijesti o prevarantima.

Kriptovalute – praksa i primjena

Postoji barem nekoliko različitih namjena kriptovalute koje bi čak i početnicima mogle biti zanimljive. Možete koristiti e-kovanice za kupnju putem interneta – mnogi ih online trgovci prihvaćaju kao legitiman način plaćanja. Na nekim mjestima možete kupovati u trgovini, u trgovinama koje prihvaćaju plaćanja kriptovalutama na blagajni.

Međutim, mnogi su zainteresirani za kriptovalute prvenstveno zbog njihovog potencijala kao investicijske imovine. Ulaganje u e-coine vrši se špekulacijom. To je proces stjecanja odabranog novčića i njegove prodaje kada njegova vrijednost poraste na razinu koja je zadovoljavajuća za određenog investitora. Kao i svi oblici ulaganja, i ovo ima određeni rizik. U slučaju e-kovanica mogući su gubici ili zbog pogrešne pretpostavke na početku ili zbog nedostatka špekulativne točke pucanja mjehurića.

Odlučivanje u kojem trenutku se isplati kupiti, a kada prodati zahtijeva poznavanje ulaganja i samog tržišta kriptovaluta. Osnove takvog znanja možete steći putem tečajeva, samostalno ili uz pomoć provjerenih platforme, npr. cryptoeddu.

Načini kupnje e-kovanice

Nekima se problem s ulaganjem u kriptovalute može pojaviti kada ih pokušate steći. Još uvijek slušamo o prijevarama i lažnim kupovinama novih e-kovanica. Štoviše, neka mjesta kupnje, npr. mjenjačnice kriptovaluta, ne preporučuju se početnicima zbog niske sigurnosti transakcija. Burze su mjesta koja najčešće napadaju hakeri.

Dakle, gdje možete nabaviti kriptovalutu, ako ne na burzi? Druga opcija je mjenjačnica kriptovaluta. Tamo možete kupiti e-coine za gotovinu ili prijenos, koji će prodavač poslati na adresu novčanika. U nekim gradovima postoje i bankomati za kriptovalute. Međutim, početnicima se preporuča nabaviti kriptovalutu kao dio obrazovnih paketa o kriptovalutama dostupnih na internetu.

Platforma Cryptoeddu – Kupnja i potvrda

Cryptoeddu je svojevrsna brokerska platforma na kojoj svaki početnik ljubitelj virtualne valute može pristupiti odabranoj kriptovaluti. Na web stranici Cryptoeddu možete kupiti paket obuke za kriptovalute, odnosno set edukativnih materijala za početnike koji ih uvode u svijet ulaganja. Važno je da se u sklopu paketa kriptovaluta kupuju samo edukativni materijali, a određeni iznos u e-coinima daje se besplatno!

Na Cryptoeddu platformi također možete podići kriptovalutu koja je već kupljena kao dio paketa. Ove vrste paketa možete kupiti od Cryptoeddu partnera – tvrtki za obuku koje izrađuju edukativne materijale, au ovom slučaju samo unesite osmoznamenkasti kod koji ste dobili uz materijale kako biste dobili besplatnu kriptovalutu.

Bez obzira na opcije, vrlo je jednostavno kupiti paket kao i dobiti besplatne uzorke.

Kupite svoj početni paket

CryptoEddu nudi Ripple Plus paket po promotivnoj cijeni. Ovaj paket sadrži brojne e-knjige i webinare koji se bave pitanjima vezanim uz ulaganje u kriptovalute, zakonima koji se s njima odnose, pitanjima sigurnosti i rizika ulaganja, kao i specifičnostima ulaganja u kriptovalutu Ripple.

U paketu možete dobiti sveobuhvatan zbornik znanja koji će početniku koji će biti prvi kontakt s ulaganjem u kriptovalute dati čvrste sadržajne stavove. Štoviše, svaki paket dolazi s besplatnim bonusima – određenim brojem Ripple jedinica. Broj jedinica ovisi o paketu koji je odabrao kupac.

Također je vrijedno napomenuti da se primljene jedinice kriptovalute pohranjuju na platformi Cryptoeddu, na individualnom novčaniku dodijeljenom svakoj kupnji. Osmoznamenkasti kod za naplatu priložen paketu omogućuje vam upravljanje prikupljenim sredstvima.

Za prikupljanje virtualne valute s web stranice Cryptoeddu kliknite karticu “Primi kriptovalutu” na vrhu stranice. Pojavit će se prozor u koji morate unijeti primljeni kod i e-mail adresu navedenu prilikom narudžbe.

Cryptoeddu i prevaranti?

Nažalost, na investicijskom i obrazovnom tržištu, načini rješavanja neželjene konkurencije izrazito su agresivni. Nedavno je bila negativna kampanja klevetanja platforme. U samo nekoliko tjedana stvoreno je mnogo stranica blizanaca koje sadrže izraze “cryptoeddu scammers” i “cryptoeddu reviews”, što su dvije najpopularnije fraze na Googleu, koje upisuju investitori početnici u potrazi za informacijama o platformi. Ovo naglo povećanje definitivno nije slučajno, stoga imajte na umu da su to najvjerojatnije radnje vaših konkurenata.

Većina stranica za prijevare izgleda vrlo sumnjivo. Obično se na takvom portalu nalaze jednostavni tekstovi vezani uz određenu imovinu, npr. burza i kriptovalute. Gotovo uvijek se na stranicama pojavljuje reklama iz Cryptoedduove konkurencije i često vanjsko povezivanje. Istina je da ne postoji odredba koja bi zahtijevala od tvrtke da posebno signalizira koje joj web stranice pripadaju, možemo samo nagađati da je riječ o back-end stranicama poznatih brokera.

Štoviše, unatoč činjenici da stranice ovog tipa obično nemaju puno prometa, unosi o Cryptoeddu imaju i do stotinu puta više komentara od ostalih. Svi komentari se ponavljaju potpuno isto, o online prijevari, napisani su u istom stilu, istog dana. Dakle, ne vrijedi vjerovati glasovima kleveta koji su očito plaćeni.

Pazite što čitate

Uvijek je vrijedno zapamtiti da na Internetu možete lako pronaći ne samo kupljene pozitivne kritike, već i izmišljene i lažne komentare.

Vrijedno je shvatiti da takvo negativno oglašavanje potkopava poziciju Cryptoeddua ocrnjivanjem portala. U širem smislu, fenomen negativnog marketinga može se promatrati gdje god je brend iznenada bombardiran tonom članaka i komentara o svojim navodnim nezakonitim aktivnostima. U tradicionalnim medijima bilo bi nezamislivo, ali je dječja igra ući u trag autoru članka u novinama ili reklame na TV-u. Zbog svoje anonimnosti, internet je puno nezgodnije mjesto.

Plataforma Cryptoeddu je pouzdan i popularan brend koji nudi edukativne pakete s kriptovalutom i mogućnošću primanja besplatnih e-kovanica. Bez obzira na akcije natjecanja, portal radi dinamično, nudeći sve više novih treninga u ulaganju za početnike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *