Криптовалути – купуване, работа, Cryptoeddu и мнения

Криптовалути – купуване, работа, Cryptoeddu и мнения

Криптовалутите не изискват допълнително представяне, тъй като техният феномен, като инвестиционен актив и начин на плащане е известен от години. Въпреки това хората, които биха искали да влязат в света на електронните монети се сблъскват с пречки независимо дали под формата на проблеми с покупката или новини за измамници.

Криптовалути – Практика и Приложение

Има поне няколко различни приложения на криптовалута, които дори начинаещите могат да намерят за интересни. Можете да използвате електронни монети за онлайн покупки – много онлайн търговци ги приемат като легитимен начин за плащане. На някои места можете да пазарувате в магазини, които приемат плащания с криптовалута на касата.

Въпреки това, мнозина се интересуват от криптовалути преди всичко заради техния потенциал, като инвестиционен актив. Инвестирането в електронни монети става чрез спекулации. Това е процес на придобиване на избрана монета и продажбата й, когато стойността й се повиши до ниво, което е задоволително за даден инвеститор. Както всички форми на инвестиция и тази идва с известен риск. В случай на електронни монети, възможните загуби се дължат или на погрешно предположение в началото, или на липса на точката на спукване на спекулативния балон.

За да разберете в кой момент се изплаща да купувате и кога да продавате, изисква познаване на инвестицията и самия пазар на криптовалута. Основите на тези знания могат да бъдат получени чрез курсове, самостоятелно или с помощта на надеждни платформи напр. Cryptoeddu.

Начини за закупуване на електронна монета

За някои проблемът с инвестициите в криптовалути може да възникне, когато се опитате да ги придобиете. Все още чуваме за измами и фалшиви сделки за покупка на нови електронни монети. Нещо повече, някои места за покупка, напр. борси за криптовалута не се препоръчват за начинаещи поради ниската сигурност на транзакциите. Борсите са най-често атакуваните от хакери места.

И така, откъде можете да получите криптовалута, ако не на фондовата борса? Друг вариант е обмен на криптовалута. Можете да закупите електронни монети там срещу пари в брой или превод, който ще бъде изпратен от продавача на адреса на портфейла. В някои градове има и банкомати с криптовалута. Въпреки това, на начинаещите се препоръчва да придобият криптовалута, като част от образователните пакети за криптовалута достъпни онлайн.

Cryptoeddu Платформа – Покупка и Разписка

Cryptoeddu е вид брокерска платформа, където всеки начинаещ любител на виртуална валута може да получи достъп до избраната криптовалута. На уебсайта Cryptoeddu можете да закупите пакет за обучение по криптовалута, тоест набор от образователни материали за начинаещи, които ги въвеждат в света на инвестициите. Важно е, че като част от пакета за криптовалута се закупуват само образователни материали, а определено количество в електронни монети се дава безплатно!

На платформата Cryptoeddu можете също да вземете криптовалута, която вече е закупена като част от пакета. Тези типове пакети могат да бъдат закупени от партньори на Cryptoeddu -обучителни компании, които създават образователни материали, като в този случай просто въведете осемцифрения код, предоставен с материалите за да получите безплатна криптовалута.

Независимо от опциите, е много лесно да закупите пакет, както и да получите безплатни мостри.

Купете своя Стартов Пакет

CryptoEddu предлага пакета Ripple Plus на промоционална цена. Този пакет съдържа много електронни книги и уебинари, занимаващи се с въпроси свързани с инвестирането в криптовалути, законодателството свързано с тях, въпросите на сигурността и инвестиционния риск, както и спецификата на инвестирането в криптовалутата Ripple.

В пакета можете да получите изчерпателен сборник от знания, който ще даде на начинаещия, който ще бъде първият контакт с инвестирането в криптовалута, солидни съществени нагласи. Нещо повече, всеки пакет идва с безплатни бонуси – определен брой единици Ripple. Броят на единиците зависи от избрания от клиента пакет.

Също така си струва да се отбележи, че получените единици криптовалута се съхраняват на платформата Cryptoeddu на индивидуален портфейл, определен за всяка покупка. Осемцифреният код за събиране, приложен към пакета ви позволява да управлявате събраните средства.

За да събирате виртуална валута от уебсайта Cryptoeddu, щракнете върху раздела „Получаване на криптовалута“в горната част на страницата. Ще се появи прозорец, в който трябва да въведете получения код и имейл адреса, предоставен при поръчка.

Cryptoeddu и Измамници?

За съжаление на инвестиционния и образователния пазар начините да се отървете от нежеланата конкуренция са изключително агресивни. Наскоро имаше негативна кампания за клевета на платформата. Само за няколко седмици бяха създадени много страници близнаци, съдържащи фразите “cryptoeddu измамници” и “cryptoeddu прегледи”, които са двете най-популярни фрази в Google, които се въвеждат от начинаещи инвеститори, търсещи информация за платформата. Това рязко увеличение определено не е случайно, така че имайте предвид, че това най-вероятно са действията на вашите конкуренти.

Повечето сайтове за измами изглеждат много подозрителни. Обикновено на такъв портал има прости текстове, свързани с конкретни активи, напр. фондова борса и криптовалути. Почти винаги на страниците се появява реклама от конкуренцията на Cryptoeddu и чести външни връзки. Вярно е, че няма разпоредба, която да изисква от компанията конкретно да сигнализира кои уебсайтове й принадлежат, можем само да гадаем, че имаме работа с бек-енд сайтове, принадлежащи на известни брокери.

Нещо повече, въпреки факта, че сайтовете от този тип обикновено нямат много трафик, записи за Cryptoeddu имат до сто пъти повече коментари от други. Всички коментари повтарят абсолютно същото, за онлайн измамите, написани са в същия стил, в един и същи ден. Така че не си струва да се вярва на клеветни гласове, които очевидно са били платени.

Внимавайте какво четете

Винаги си струва да помните, че в интернет можете лесно да намерите не само закупени положителни отзиви, но и измислени и измамни коментари.

Струва си да се разбере, че подобна негативна реклама подкопава позицията на Cryptoeddu, като очерня портала. В по-широк смисъл, феноменът на негативния маркетинг може да се наблюдава навсякъде, където марката е внезапно бомбардирана с множество статии и коментари за предполагаеми незаконни дейности. Би било немислимо в традиционните медии, но е детска игра да проследите автора на статия във вестник или на реклама по телевизията. Поради своята анонимност Интернет е много по-трудно място.

Cryptoeddu е надеждна и популярна марка, която предлага образователни пакети с криптовалута и възможност за получаване на безплатни електронни монети. Независимо от действията на състезанието, порталът работи динамично, предлагайки все повече и повече нови обучения за инвестиране за начинаещи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *