Κρυπτονομίσματα – Αγορά, Λειτουργία, Cryptoeddu και γνώμες

Κρυπτονομίσματα – Αγορά, Λειτουργία, Cryptoeddu και γνώμες

Τα κρυπτονομίσματα δεν απαιτούν πρόσθετη παρουσίαση, εφόσον το φαινόμενο τους ως ένα επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο και μέθοδος πληρωμής είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Εκτός αυτού, άτομα τα οποία επιθυμούν να εισέλθουν στον κόσμο των ηλεκτρονικών νομισμάτων αντιμετωπίζουν εμπόδια, είτε με την μορφή προβλημάτων με την αγορά ή νέα σχετικά με απατεώνες.

Κρυπτνομίσματα – Εξάσκηση και Εφαρμογή

Υπάρχουν τουλάχιστον μερικές διαφορετικές χρήσεις για τα κρυπτονομίσματα που ακόμα και οι αρχάριοι μπορεί να βρουν ενδιαφέρουσες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικά νομίσματα για ηλεκρονικές αγορές – αρκετοί διαδικτυακοί έμποροι λιανικής το δέχονται ως μία νόμιμη μέθοδο πληρωμής. Σε κάποια μέρη, μπορείτε να αγοράσετε εντός καταστήματος, σε μαγαζιά που δέχονται πληρωμές κρυπτονομισμάτων στο ταμείο.

Ωστόσο, αρκετοί ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα πρωτίστως λόγω των δυνατοτήτων  τους ως ένα επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο. Η επένδυση σε ηλεκτρονικά νομίσματα γίνεται μέσω κερδοσκοπίας. Είναι μία διαδικασία απόκτησης ενός επιλεγμένου νομίσματος και πώλησης του όταν η αξία του ανεβαίνει σε ένα επίπεδο που είναι ικανοποιητικό για έναν δεδομένο επενδυτή. Όπως όλες οι μορφές επένδυσης, αυτή έρχεται επίσης με κάποιο ρίσκο. Στην περίπτωση των ηλεκτρονικών νομισμάτων, πιθανές απώλειες είναι είτε εξαιτίας μίας λανθασμένης υπόθεσης στην αρχή είτε χάνοντας το κερδοσκοπικό σημείο έκρηξης της φούσκας.

Υπολογίζοντας σε ποιο σημείο αποδίδει να αγοράσετε και πότε να πουλήσετε απαιτεί να έχετε γνώση της επένδυσης και της ίδιας της αγοράς των κρυπτονομισμάτων. Τα βασικά μιας τέτοιας γνώσης μπορούν να αποκτηθούν μέσω μαθημάτων, από μόνοι σας ή χρησιμοποιώντας αξιόπιστες πλατφόρμες, π.χ.  cryptoeddu.

Τρόποι να αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό νόμισμα

Για κάποιους, το πρόβλημα με τις επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα μπορεί να προκύψει όταν προσπαθείτε να τα αποκτήσετε. Ακόμα ακούμε για απατεώνες και ψευδείς συμφωνίες αγοράς ενός νέου ηλεκτρονικού νομίσματος. Επιπλέον, μερικά σημεία αγοράς, π.χ. ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δεν συνινστώνται για αρχάριους εξαιτίας της χαμηλής ασφάλειας συναλλαγών. Τα χρηματιστήρια είναι τα μέρη τα οποία δέχονται επίθεση πιο συχνά απο χάκερς.

Οπότε που μπορείτε να πάρετε κρυπτονομίσματα, αν όχι στο χρηματιστήριο; Μία άλλη επιλογή είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά νομίσματα εκεί για μετρητά ή μία μεταφορά, η οποία θα σταλεί από τον πωλητή στην διεύθυνση του πορτοφολιού. Υπάρχουν επίσης ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων σε κάποιες πόλεις. Ωστόσο, συνίσταται στους αρχαρίους να αποκτήσουν κρυπτονομίσματα ως μέρος εκπαιδευτικών πακέτων κρυπτονομισμάτων διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Cryptoeddu Πλατφόρμα – Αγορά και Παραλαβή

Η Cryptoeddu είναι μία πλατφόρμα διαμεσολάβησης όπου κάθε αρχάριος λάτρης του εικονικού νομίσματος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα επιλεγμένα κρυπτονομίσματα. Στην ιστοσελίδα της Cryptoeddu, μπορείτε να αγοράσετε ένα εκπαιδευτικό πακέτο κρυπτονομισμάτων, το οποίο είναι ένα σύνολο εκπαιδευτικού υλικού για αρχάριους, εισάγοντας τους στον κόσμο των επενδύσεων. Σημαντικά, ως μέρος του πακέτου κρυπτονομισμάτων,  μόνο το εκπαιδευτικό υλικό αγοράζεται, και μία ορισμένη ποσότητα σε ηλεκτρονικά νομίσματα δίνεται δωρεάν!

Στην Cryptoeddu πλατφόρμα, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα κρυπτονόμισμα το οποίο έχει ήδη αγοραστεί ως μέρος του πακέτου. Αυτά τα είδη πακέτων μπορούν να αγοραστούν από τους συνεργάτες της Cryptoeddu – εταιρείες κατάρτισης που δημιουργούν το εκαπιδευτικό υλικό, και σε αυτή τη περίπτωση, απλά εισάγετε τον οκταψήφιο κωδικό που παρέχεται με το υλικό για να λάβετε ένα δωρεάν κρυπτονόμισμα.

Ανεξάρτητα από αυτές τις επιλογές, είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε ένα πακέτο καθώς και να λάβετε δωρεάν δείγματα.

Αγοράστε το Πακέτο Εκκίνησής σας

Η CryptoEddu προσφέρει το Πακέτο Ripple Plus σε μία προνομιακή τιμή. Αυτό το πακέτο περιέχει πολλά ηλεκτρονικά βιβλία και διαδικτυακά σεμινάρια που ασχολούνται με θέματα σχετικά με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, τον νόμο που σχετίζεται με αυτά, θέματα ασφαλείας και ρίσκο επένδυσης, καθώς και την ιδιαιτερότητα της επένδυσης στο κρυπτονόμισμα Ripple.

Στο πακέτο μπορείτε να πάρετε μία περιεκτική σύνοψη γνώσης που θα δώσει σε έναν αρχάριο, η οποία θα είναι η πρώτη επαφή με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, ατόφιες ουσιαστικές στάσεις. Επιπλέον, κάθε πακέτο έρχεται με δωρεάν μπόνους – έναν ορισμένο αριθμό μονάδων Ripple. Ο αριθμός των μονάδων εξαρτάται από το πακέτο που επιλέχθηκε από τον πελάτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι μονάδες των κρυπτονομισμάτων που έχουν παραληφθεί αποθηκεύονται στην Cryptoeddu πλατφόρμα, σε ένα ατομικό προτοφόλι που ανατίθεται σε κάθε αγορά. Ο οκταψήφιος κωδικός συλλογής συνημμένα με το πακέτο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα συλλεγμένα κεφάλαια.

Για να συλλέξετε εικονικά νομίσματα απο την Cryptoeddu ιστοσελίδα, κάντε κλικ στην καρτέλα “Λαμβάνω Κρυπτονόμισμα” στο πάνω μέρος της σελίδας. Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί στο οποίο πρέπει να εισάγετε τον κωδικό που λάβατε και την διεύθυνση e-mail που παρείχατε όταν κάνατε την παραγγελία.

Cryptoeddu και Απατεώνες;

Δυστυχώς, στην επενδυτική και επαγγελματική αγορά, οι τρόποι να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητο ανταγωνισμό είναι εξαιρετικά επιθετικοί. Υπήρξε μια πρόφατη αρνητική εκστρατεία συκοφαντίας της πλατφόρμας. Σε μόνο λίγες εβδομάδες πολλές διπλές σελίδες δημιουργήθηκαν περιέχοντας τις φράσεις “cryptoeddu απατεώνες”και “cryptoeddu κριτικές”, που είναι οι δύο πιο διάσημες φράσεις στο Google, οι οποίες έχουν πληκτρολογηθεί από αρχάριους επενδυτές που ψάχνουν πληροφορίες για την πλατφόρμα. Αυτή η απρόσμενη αύξηση δεν είναι σίγουρα τυχαία, οπότε να γνωρίζετε ότι αυτές είναι πολύ πιθανόν πράξεις των ανταγωνιστών μας.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες απάτης δείχνουν πολύ ύποπτες. Συνήθως, σε μία τέτοια πύλη, υπάρχουν απλά κείμενα σχετικά με συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία, π.χ. χρηματιστήριο και κρυπτονομίσματα. Σχεδόν πάντα, μία διαφήμιση από τον ανταγωνισμό της Cryptoeddu εμφανίζεται στις σελίδες, και συχνές εξωτερικές συνδέσεις. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη που θα απαιτούσε στην εταιρεία σηματοδοτήσει συγκεκριμένα ποιες ιστοσελίδες ανήκουν σε αυτή, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ότι αντιμετωπίζουμε παρασκήνια ιστοσελίδων που ανήκουν σε πασίγνωστους διαμεσολαβητές.

Επιπλέον, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ιστοσελίδες τέτοιου τύπου συνήθως δεν έχουν πολύ κίνηση, καταχωρήσεις σχετικά με την Cryptoeddu έχουν μέχρι και εκατό φορές περισσότερα σχόλια  σε σχέση με άλλες. Όλα τα σχόλια επαναλαμβάνουν ακριβώς το ίδιο, σχετικά με διαδικτυακή απάτη, είναι γραμμένα στο ίδιο ύφος, την ίδια μέρα.

Προσέχετε τι διαβάζετε

Αξίζει να θυμάστε πάντα ότι στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε εύκολα όχι μόνο αγορασμένες θετικές κριτικές, αλλά επίσης επινοημένα και δόλια σχόλια.

Αξίζει να συνειδητοποιήσετε ότι τέτοια αρνητική διαφήμιση υπονομεύει την θέση της Cryptoeddu δυσφημώντας την πύλη. Σε μία ευρύτερη έννοια, το φαινόμενο του αρνητικού μάρκετινγκ μπορεί να παρατηρηθεί όπου μία μάρκα ξαφνικά βομβαρδίζεται με έναν τόνο άρθρα και σχόλια σχετικά με τις υποτιθέμενες παράνομες δραστηριότητες της. Θα ήταν αδιανόητο στα παραδοσιακά μέσα, αλλά είναι παιδικό παιχνίδι να εντοπιστεί ο συγγραφέας ενός άρθρου σε μία εφημερίδα ή μία διαφήμιση στην τηλεόραση. Χάρη στην ανωνυμία του, το Διαδίκτυο είναι ένα πολύ πιο πονηρό μέρος.

Η Cryptoeddu Πλατφόρμα είναι μία αξιόπιστη και δημοφιλής μάρκα που προσφέρει εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονομίσματα και την πιθανότητα παραλαβής δωρεάν ηλεκτρονικών νομισμάτων. Ανεξάρτητα από τις πράξεις του ανταγωνισμού, η πύλη δουλεύει δυναμικά, προσφέροντας όλο και περισσότερες νέες εκπαιδεύσεις στις επενδύσεις για αρχάριους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *