Netricoin – diverzifikacija kot pot do uspeha – naše mnenja

Netricoin – diverzifikacija kot pot do uspeha – naše mnenja

Zaradi relativno kratke zgodovine in posebnih značilnosti se investiranje v kriptovalute bistveno razlikuje od drugih investicijskih trgov. Zato je marsikaj, kar je običajno in očitno za izkušene “tradicionalne” investitorje, lahko resna napaka na kripto-trgu. Navsezadnje nekatera osnovna načela še vedno veljajo, resničnost nekaterih dobrih praks pa je z malo znanja in preudarnosti mogoče “prevesti” v resničnost kriptovalut. Ena takšnih praks je tako imenovana diverzifikacija portfelja.

Investiranje v kriptovalute

Kriptovalute, torej virtualni denar ali žetoni, ki so na voljo v decentraliziranem omrežju, neodvisnem od centralnega izdajatelja, so eno najbolj priljubljenih investicijskih sredstev 21. stoletja. Ne brez razloga, saj zaradi široke palete aplikacij, inovativne uporabe revolucionarne tehnologije blockchain in varnosti predstavljajo resnično tehnologijo prihodnosti. Vendar pa je zaradi njihove posebne narave investiranje v ta futuristična sredstva nekoliko zapleteno tako za laike kot za izkušene borzne igralce.

Trg kriptovalut je veliko bolj dinamičen in likviden. Pogosto lahko opazimo velike skoke ali druge nenadne spremembe. Poleg tega so borze polne različnih kovancev, žetonov in altcoinov, v katere lahko investirate svoja sredstva, imajo pa različne stopnje priljubljenosti, kapitalizacije in cene. Treba si je zapomniti, da ceno kriptovalut določa predvsem njihova priljubljenost, šele potem njihova uporabnost ali inovativnost. Poleg tega nakup in shranjevanje enot kriptovalut ne zahteva le dobrega vira, temveč tudi ustrezen program, kjer jih je mogoče hraniti.

Vsi ti vidiki realnosti investicij na trgu kriptovalut pomenijo, da je vstopni prag za nekatere zainteresirane lahko previsok, ne glede na stopnjo izkušenj pri “tradicionalnem” investiranju. Na srečo naraščajoča priljubljenost tega sredstva pomeni, da obstajajo vedno bolj učinkovite rešitve in razumljivi materiali, ki ne le pomagajo širiti znanje o tej razmeroma novi tehnologiji, temveč tudi uporabljajo znane investicijske prakse, kot je prej omenjena diverzifikacija portfelja.

Diverzifikacija – osnovno načelo

Diverzifikacija portfelja pomeni investiranje sredstev v več različnih sredstev, namesto da bi vse stavili na eno investicijo ali samo na eno vrsto. To je zelo priljubljena praksa, ki jo mnogi investitorji uporabljajo skoraj instinktivno. Omogoča vam zmanjšanje izgub v primeru nenadnih sprememb v določenem sektorju in varnejše širjenje obzorja ali investicij z različnimi stopnjami tveganja. Posledično lahko potencialne izgube ene investicije pokrije dobiček druge in investitor zaradi enega spotika ne izgubi vseh svojih sredstev.

Zdi se, da je ta praksa dokaj očitna poteza za tako likviden in dinamičen trg, kot je kriptografski. Kljub temu tehnološke omejitve poskrbijo, da se le malo investitorjev osredotoča na diverzifikacijo svojih kripto. Poglobljeno spoznavanje ene virtualne valute, skupaj z iskanjem konkretnega prostora za trgovanje, pravilne e-denarnice in uporabe pravih varnostnih ukrepov, je lahko dolgotrajno in naporno, zlasti za investitorje začetnike.

Na srečo sta skupnost in trg, povezana s kriptovalutami, občutljiva na potrebe potencialnih investitorjev, zato je bil kot odgovor na to težavo ustvarjen priročen investicijski izdelek, katerega namen je olajšati prve korake k diverzifikaciji. Govorimo o Netricoinu, ki ponuja enote dveh obetavnih altcoinov in visokokakovostne materiale o njih.

Dva za ceno enega – Netricoin

Komplet Netricoin je edinstven investicijski izdelek, namenjen predvsem začetnikom ali ambicioznim investitorjem, ki želijo razširiti svoje znanje in raziskati skrivnosti diverzifikacije v kontekstu kripto trga. Izdelek je sestavljen iz enot dveh obetavnih kriptovalut, Stellar Lumens in Bitcoin Cash, ki jih stranka prejme v razmerju 50/50. To pomeni, da bodo enote kupljene po isti ceni, četudi se količina razlikuje.

Kombinacija teh dveh altcoinov z različno uporabnostjo je dober primer diverzifikacije, ki stranki omogoča, da vidi njune podobnosti in razlike. Zahvaljujoč temu si nista v nasprotju, posledično pa uspeh enega od njih ne zmanjša možnosti za razvoj drugega. Poleg tega uporabnik poleg samih enot dobi tudi dostop do visokokakovostne izobraževalne platforme, ki vključuje veliko izobraževanj in materialov. Z njihovo pomočjo lahko stranka ne samo osveži osnovne in najpomembnejše informacije o investiranju v kripto trg, temveč tudi izve podrobnosti o zgodovini, tehnologiji in uporabi pridobljenih enot ter dragocene nasvete o diverzifikaciji in potenciali smeri nadaljnjega razvoja kripto tehnologije.

Z mislijo na začetnike ta izdelek ponuja še eno olajšanje, in sicer shranjevanje enot v profesionalno zavarovani denarnici s pomočjo kartice s kodo Netricoin.

Udobno in varno shranjevanje

Zahvaljujoč kartici z dostopno kodo Netricoin lahko stranka preskoči dolgotrajen postopek iskanja, registracije in zavarovanja elektronskih denarnic, združljivih s kupljenimi kriptovalutami. Namesto tega komplet Netricoin vključuje fizično kartico z dostopno kodo za denarnico, ki so jo ustvarili in zavarovali strokovnjaki, kjer lahko stranka opazuje svoja sredstva.

Zahvaljujoč tej formuli dostopna koda obstaja samo v papirni obliki, kar znatno zmanjša tveganje, da jo heker ali internetni tat ukrade. Prav tako omogoča uporabniku, da uživa najvišjo raven varnosti, ne da bi mu bilo treba skrbeti za ročno iskanje in uvajanje. Poleg tega je dostopna koda Netricoin tudi geslo, ki dovoljuje vse operacije na enotah. Za prodajo ali manipulacijo z njimi mora stranka opraviti le en telefonski klic in potrditi transakcijo s svojimi podatki in dostopno kodo.

Prihodnost Stellarja in Bitcoin Cash

Stellar Lumens in Bitcoin Cash sta dve enako obetavni kriptovaluti s svetlo prihodnostjo v letu 2021. Kljub temu se njuna profila bistveno razlikujeta.

Stellar Lumens spadajo v kategorijo altcoinov, imenovanih “žetoni”. To so valute, ki obstajajo znotraj določene platforme in predstavljajo njen notranji menjalni medij ali aktivirajo posebne funkcije, kot je prenos blaga ali pametne pogodbe. Lumens ali XLM je znak platforme Stellar, ki je kraj izmenjave številnih dobrin in storitev tako med velikimi korporacijami kot zasebniki. Zahvaljujoč stabilnemu razvoju, visoki univerzalnosti, nizkim cenam in hitrim transakcijam ima Stellar zelo močan položaj na trgu kriptovalut.

Po drugi strani pa je Bitcoin Cash, znan tudi kot BCH ali Bcash, resnična izvedba ideje “Bitcoina 2.0”, ki ohranja vse prednosti te prve kriptovalute in odpravlja številne njene največje pomanjkljivosti. Tako kot “originalni” Bitcoin je tudi Bcash kovanec. To pomeni, da se uporablja za vsakodnevna plačila kot nadomestek za fiat valute. Njegova veliko večja pasovna širina in boljša razširljivost pomenita, da je dobra alternativa kultnemu, čeprav zastarelemu BTC-ju.

Ti dve kriptovaluti imata kljub razlikam eno pomembno skupno točko. Oba imata sloves potencialno najbolj donosnih investicij za leto 2021, številni strokovnjaki pa jima tudi v prihodnjih letih napovedujejo hitro rast. Zato je njuna kombinacija dober način za diverzifikacijo vaše virtualne denarnice.

Komplet Netricoin je izdelek, ki združuje številne vidike in koristi, zaradi česar je zelo obsežen. Kombinacija dveh vrst enot z visokokakovostnimi izobraževalnimi gradivi o pridobljenih kriptovalutah, investicijah in diverzifikaciji, stranko razbremeni potrebe po iskanju, registraciji in zaščiti računa v aplikaciji e-denarnice ali na borzni platformi, zato je odlična izbira za investitorje začetnike. Bolj izkušeni lahko ponudbo zagotovo izkoristijo tudi za pridobitev potencialno dragocenih enot in z dostopnimi materiali osvežijo in organizirajo svoje znanje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *