Netricoin – diverzifikacija kao put do uspjeha – naše mišljenje

Netricoin – diverzifikacija kao put do uspjeha – naše mišljenje

Zbog relativno kratke povijesti i posebnih karakteristika, ulaganje u kriptovalute značajno se razlikuje od ulaganja na drugim investicijskim tržištima. Stoga mnoge stvari koje su uobičajene i očite za iskusne “tradicionalne” ulagače mogu biti ozbiljna pogreška na kripto-tržištu. I pored toga, neki od osnovnih principa i dalje vrijede, a neke dobre prakse mogu se s malo znanja i sposobnosti “prevesti” u svijet kriptovaluta. Jedna od takvih praksi je takozvana diverzifikacija novčanika.

Ulaganje u kriptovalute

Kriptovalute, tj. virtualni novac ili tokeni dostupni u decentraliziranoj mreži neovisne o središnjem izdavatelju, jedna su od najpopularnijih investicijskih sredstava 21. stoljeća. Ne bez razloga, jer ih širok spektar korištenja, inovativna uporaba revolucionarne blockchain tehnologije i sigurnost čine istinskom tehnologijom budućnosti. Međutim, njihova specifična priroda čini ulaganje u ove futurističke aktive pomalo složenim i za laike i za iskusne burzovne igrače.

Tržište kriptovaluta mnogo je dinamičnije i likvidnije. Često se mogu primijetiti veliki skokovi ili druge nagle promjene. Osim toga, burze su pune raznih valuta, tokena i altcoina u koje se mogu ulagati sredstva s različitim razinama popularnosti, kapitalizacije i cijena. Treba imati na umu da cijenu kriptovaluta prvenstveno određuje njihova popularnost, a tek kasnije korisnost ili inovativnost. Uz to, kupnja i pohrana jedinica kriptovaluta zahtijeva ne samo osiguranje dobrog izvora, već i odgovarajući program u kojem se mogu čuvati.

Svi ovi aspekti ulaganja na tržištu kriptovaluta znače da bi ulazni prag mogao biti previsok za neke zainteresirane, bez obzira na razinu isporuke u „tradicionalnom“ ulaganju. Srećom, sve veća popularnost ovih aktiva znači da postoje sve učinkovitija rješenja i razumljivi materijali koji ne samo da pomažu u širenju znanja o ovoj relativno novoj tehnologiji, već i omogućavaju primijeniti na nju poznate investicijske prakse, poput spomenute diverzifikacije novčanika.

Diverzifikacija – osnovni princip

Diverzifikacija novčanika predstavlja ulaganje investitorovih sredstava u nekoliko različitih aktiva, umjesto da se sva stave na jednu investiciju ili samo na jednu vrstu. Ovo je vrlo popularna praksa koju mnogi investitori koriste gotovo instinktivno. Omogućuje smanjenje gubitaka u slučaju naglih promjena u određenom sektoru i sigurnije širenje horizonta ili ulaganja u investicije s različitim stupnjevima rizika. Kao rezultat toga, potencijalni gubici na jednoj investiciji mogu se pokriti pomoću dobiti na drugoj, a investitor ne gubi sva svoja sredstva odjednom.

Čini se da je ova praksa prilično očit potez za tržište koje je likvidno i dinamično poput kripto tržišta. Unatoč tome, tehnološka ograničenja znače da se malo ulagača usredotočuje na diverzifikaciju svoje kriptovalute. Dubinsko upoznavanje jedne virtualne valute, uz pronalaženje solidnog mjesta za trgovinu, odgovarajućeg e-novčanika i primjenu pravih sigurnosnih mjera, može biti dugotrajno i iscrpljujuće, posebno za početnike ulagače.

Srećom, zajednica i tržište povezano s kriptovalutama osjetljivo je na potrebe potencijalnih ulagača, pa je kao odgovor na ovaj problem stvoren prikladan investicijski proizvod usmjeren na olakšavanje prvih koraka ka diverzifikaciji. Govorimo o Nitrecoinu, koji nudi jedinice dva perspektivna altcoina i visokokvalitetne materijale o njima.

Dva po cijeni jednog – Nitrecoin

Set Nitrecoin jedinstveni je investicijski proizvod, namijenjen uglavnom početnicima ili ambicioznim investitorima koji žele proširiti svoje znanje i istražiti tajne diverzifikacije u kontekstu kripto tržišta. Proizvod uključuje jedinice dvije perspektivne kriptovalute, Stellar Lumens i Bitcoin Cash, koje će klijent dobiti u omjeru 50/50 vrijednosti. To znači da će jedinice biti kupljene po istoj cijeni, čak i ako se njihova količina razlikuje.

Kombinacija ova dva altcoina s različitim namjenama dobar je primjer diverzifikacije, omogućavajući kupcu da vidi njihove sličnosti i razlike. Zahvaljujući tome, oni nisu u suprotnosti, zbog čega uspjeh jednog od njih ne smanjuje šanse za razvoj drugog. Osim toga, osim samih jedinica, korisnik također dobiva pristup visokokvalitetnoj obrazovnoj platformi koja uključuje puno treninga i materijala. Uz njihovu pomoć, klijent može ne samo osvježiti osnovne i najvažnije informacije o ulaganju na kripto tržištu, već i naučiti više detalja o povijesti, tehnologiji i uporabi stečenih jedinica, kao i dobiti vrijedne savjete o diverzifikaciji i potencijalnom smjeru daljnjeg razvoja kripto tehnologije.

Namijenjen posebno početnicima, ovaj proizvod nudi još jednu pogodnost, a to je čuvanje jedinica u profesionalno osiguranom novčaniku pomoću kartice s kodom Netricoin.

Ugodna i sigurna pohrana

Zahvaljujući kartici s pristupnim kodom Netricoin, klijent može preskočiti dugotrajan postupak pretraživanja, registracije i osiguranja elektroničkih novčanika kompatibilnih s kupljenim kriptovalutama. Umjesto toga, set Netricoin sadrži fizičku karticu s pristupnim kodom za novčanik, koju su stvorili i osigurali profesionalci, gdje klijent može promatrati svoju imovinu.

Zahvaljujući ovakvom obliku, pristupni kod postoji samo u papirnatom obliku, što značajno smanjuje rizik od krađe jedinica od strane hakera ili internetskog lopova. Korisniku to također omogućuje uživanje u najvišoj razini sigurnosti bez potrebe za ručnim pronalaženjem i implementacijom. Uz to, pristupni kod Netricoin je i lozinka koja autorizira sve radnje na jedinicama. Kako bi ih prodao ili upravljao njima, klijent mora samo uputiti jedan telefonski poziv i potvrditi transakciju svojim podacima i pristupnim kodom.

Budućnost Stellara i Bitcoin Casha

Stellar Lumens i Bitcoin Cash dvije su jednako obećavajuće kriptovalute sa svijetlom budućnošću u 2021. godini. Unatoč tome, njihovi se profili u znatnoj mjeri razlikuju.

Stellar Lumens spadaju u kategoriju altcoina poznatih kao “tokeni”. To su valute koje postoje unutar određene platforme, čine njezin unutarnji medij za razmjenu ili aktivaciju određenih funkcija, poput prijenosa robe ili pametnih ugovora. Lumeni, ili XLM, su tokeni platforme Stellar, koja predstavlja mjesto razmjene mnogih dobara i usluga između velikih korporacija i privatnih osoba. Zahvaljujući stabilnom razvoju, visokoj univerzalnosti, niskim cijenama i brzim transakcijama, Stellar ima vrlo snažnu poziciju na tržištu kriptovaluta.

S druge strane, Bitcoin Cash, poznat i kao BCH ili Bcash, predstavlja pravu realizaciju ideje o “Bitcoin 2.0”, zadržavajući pritom sve prednosti ove prve kriptovalute i uklanjajući mnoge najveće nedostatke iste. Poput “originalnog” Bitcoina, Bcash je coin. To znači da se koristi za dnevna plaćanja kao zamjena za fiat valute. Njegova mnogo veća propusnost i bolja skalabilnost znače da predstavlja solidnu alternativu kultnom, iako zastarjelom BTC-u.

Ove dvije kriptovalute, unatoč razlikama, imaju jednu važnu zajedničku točku. O objema vlada mišljenje da predstavljaju potencijalno najunosnije investicije u 2021. godini, a mnogi stručnjaci predviđaju im brzi rast i u narednim godinama. Stoga je njihovo kombiniranje dobar način da diverzificirate svoj virtualni novčanik.

Set Netricoin je proizvod koji kombinira mnoge aspekte i prednosti, što ga čini vrlo kompleksnim setom. Kombinacija dvije vrste jedinica s visokokvalitetnim obrazovnim materijalima o dobivenim kriptovalutama, investicijama i diverzifikaciji, uz oslobađanje klijenta obveze pretraživanja, registracije i osiguravanja računa u aplikaciji e-novčanika ili na platformi burze, predstavlja izvrstan izbor za početnike ulagače. Napredniji igrači zasigurno također mogu iskoristiti ponudu za dobivanje potencijalno vrijednih jedinica i koristiti materijale radi osvježavanja i organiziranja svog znanja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *