Netricoin – diversificarea: cale spre succes – al nostru opinii

Netricoin – diversificarea: cale spre succes – al nostru opinii

Cu privire la istoria sa relativ scurtă și a caracteristicilor sale speciale, investițiile în criptomonede diferă semnificativ de jocul pe alte piețe de investiții. Prin urmare, multe lucruri care sunt comune și evidente investitorilor „tradiționali” experimentați pot fi o greșeală gravă pe piața cripto. Cu toate acestea, unele dintre principiile de bază se aplică în continuare, iar realitățile unor bune practici pot fi „traduse” în realități criptovalutare cu puțină cunoaștere și prudență. O astfel de practică este așa-numita diversificare a portofoliului.

Investiția în criptomonede

Criptomonedele, adică banii virtuali sau token-urile disponibile într-o rețea descentralizată, independentă de emitentul central, sunt unul dintre cele mai populare active de investiții ale secolului 21. Nu fără motiv, deoarece gama lor largă de aplicații, utilizarea inovatoare a tehnologiei avansate blockchain și securitatea le fac o adevărată tehnologie a viitorului. Cu toate acestea, natura lor specifică face ca investițiile în aceste active futuriste să fie un pic complicate atât pentru laici, cât și pentru jucătorii bursieri cu experiență.

Piața criptomonedelor este mult mai dinamică și mai lichidă. Adesea puteți observa salturi mari sau alte modificări bruște. În plus, schimburile sunt pline de diverse coin-uri, token-uri și altcoin-uri în care vă puteți investi fondurile, având diferite niveluri de popularitate, capitalizare și prețuri. Merită să reținem că prețul criptomonedelor este determinat în primul rând de popularitatea lor, iar abia în al doilea rând de utilitatea sau inovația acestora. În plus, achiziționarea și stocarea unităților de criptomonede necesită nu numai asigurarea unei surse bune, ci și un program adecvat în care să le putem păstra.

Toate aceste aspecte ale realităților investițiilor pe piața criptomonedelor fac ca pragul de intrare să devină prea mare pentru unii interesați, indiferent de nivelul de livrare în investițiile „tradiționale”. Din fericire, popularitatea crescândă a acestui activ face să apară soluții din ce în ce mai eficiente și materiale ușor de înțeles, care nu numai că ajută la diseminarea cunoștințelor despre această tehnologie relativ nouă, dar și la aplicarea practicilor de investiții cunoscute, cum ar fi diversificarea menționată mai sus a portofoliului.

Diversificarea – regula de bază

Diversificarea portofoliului înseamnă investirea fondurilor investitorului în mai multe active diferite, în loc să le pună pe toate pe o investiție sau pe un singur tip. Aceasta este o practică foarte populară pe care mulți investitori o folosesc aproape instinctiv. Vă permite să reduceți pierderile în caz de schimbări bruște într-un anumit sector și să extindeți orizonturile mai sigur sau să efectuați investiții cu diferite grade de risc. Ca urmare, pierderile potențiale dintr-o investiție pot fi acoperite de profitul obținut în urma altei investiții, iar investitorul nu își pierde toate fondurile dintr-o singură încercare.

Această practică pare a fi o mișcare destul de evidentă pentru o piață atât de lichidă și dinamică, precum piața criptografică. În ciuda acestui fapt, limitările tehnologice fac ca puțini investitori să se concentreze pe diversificarea cripto. Cunoașterea în profunzime a unei monede virtuale, împreună cu găsirea unui loc solid pentru tranzacționare, portofelul electronic potrivit și aplicarea măsurilor de securitate potrivite, pot fi consumatoare de timp și epuizante, în special pentru investitorii începători.

Din fericire, comunitatea și piața legată de criptomonede sunt sensibile la nevoile potențialilor investitori, astfel încât, ca răspuns la această problemă, a fost creat un produs de investiții convenabil, menit să faciliteze primii pași către diversificare. Vorbim despre Netricoin, oferind unități ale două altcoins promițătoare și materiale de înaltă calitate pe tema acestora.

Două la preț de una – Netricoin

Setul Netricoin este un produs de investiții unic, destinat în principal investitorilor începători sau aspiranți, care doresc să își extindă cunoștințele și să exploreze secretele diversificării în contextul pieței criptografice. Produsul include unități ale două criptomonede promițătoare, Stellar Lumens și Bitcoin Cash, pe care clientul le va primi într-o proporție de 50/50 a valorii. Aceasta înseamnă că unitățile vor fi achiziționate la același preț, chiar dacă cantitatea va diferi.

Combinația acestor două altcoins cu utilizări diferite este un bun exemplu de diversificare, permițând clientului să vadă asemănările și diferențele lor. Datorită acestui fapt, altcoins-urile nu sunt în opoziție unul cu celălalt, iar în consecință succesul unuia dintre aceștia nu reduce șansele dezvoltării celuilalt. În plus, în afară de unitățile în sine, utilizatorul obține, de asemenea, acces la o platformă educațională de înaltă calitate, care include o mulțime de școlarizări și materiale. Cu ajutorul acestora, clientul nu doar că poate reîmprospăta informațiile de bază și cele mai importante despre investițiile pe piața criptografică, ci și să afle detaliile istoriei, tehnologiei și utilizării unităților achiziționate, precum și sfaturi valoroase privind diversificarea și direcția potențială a dezvoltării ulterioare a tehnologiei criptografice.

Special cu gândul la începători, acest produs oferă încă un beneficiu, și anume stocarea unităților într-un portofel securizat profesional cu ajutorul unui card cu codul Netricoin.

Depozitare confortabilă și sigură

Datorită cardului cu codul de acces Netricoin, clientul poate sări peste procesul îndelungat de căutare, înregistrare și securizare a portofelelor electronice compatibile cu criptomonedele achiziționate. În schimb, setul Netricoin include un card cu un cod de acces la portofel, creat și securizat de către profesioniști, unde clientul își poate urmări activele.

Datorită acestei formule, codul de acces există doar sub formă de hârtie, reducând semnificativ riscul ca unitățile să fie furate de vreun hacker sau hoț de pe internet. De asemenea, permite utilizatorului să se bucure de cel mai înalt nivel de securitate fără a fi nevoie să-și facă griji cu privire la găsirea și implementarea lor manuală. În plus, codul de acces Netricoin este și parola care autorizează toate operațiunile pe unități. Pentru a le vinde sau manipula, clientul trebuie să efectueze un apel telefonic și să confirme tranzacția cu datele și codul său de acces.

Viitorul în ceea ce privește Stellar și Bitcoin Cash

Stellar Lumens și Bitcoin Cash sunt două criptomonede la fel de promițătoare, care promit un viitor luminos în 2021. Cu toate acestea, profilurile lor sunt semnificativ diferite.

Stellar Lumens aparțin categoriei de altcoin-uri numite „token-uri”. Acestea sunt valute, care există în cadrul unei platforme specifice, constituind mediul ei intern de schimb sau activarea funcțiilor specifice, cum ar fi transferul de bunuri sau contracte inteligente. Lumenii sau XLM-urile sunt token-uri ale platformei Stellar, care constituie un loc de schimb de multe bunuri și servicii între corporații mari și persoane fizice. Datorită dezvoltării sale stabile, versatilității ridicate, prețurilor mici și tranzacțiilor rapide, Stellar ocupă o poziție foarte puternică pe piața criptomonedelor.

Pe de altă parte, Bitcoin Cash, cunoscut și sub numele de BCH sau Bcash, este o adevărată implementare a ideii de „Bitcoin 2.0”, păstrând toate avantajele acestei prime criptomonede și eliminând multe dintre cele mai mari dezavantaje ale sale. La fel ca Bitcoin-ul „original”, Bcash este o monedă. Acest lucru înseamnă că este utilizat pentru plățile zilnice ca substitut pentru monedele fiat. Lățimea de bandă mult mai mare și scalabilitatea mai bună înseamnă că este o alternativă solidă la BTC-ul iconic, deși învechit.

Aceste două criptomonede, în ciuda diferențelor lor, au un punct important în comun. Ambele sunt considerate a fi cele mai profitabile investiții pentru anul 2021, iar mulți experți prezic o creștere rapidă pentru cele două criptomonede și în următorii ani. Prin urmare, combinarea acestora este o modalitate bună de a vă diversifica portofelul virtual.

Setul Netricoin este un produs, care combină multe aspecte și beneficii, făcându-l un set foarte cuprinzător. Combinația a două tipuri de unități cu materiale educaționale de înaltă calitate pe tema criptomonedelor obținute, a investițiilor și a diversificării dobândite, iar totodată scutirea clientului de a căuta, înregistra și securiza personal contul în aplicația de portofel electronic sau pe platforma de schimb este o alegere excelentă pentru investitorii începători. Jucătorii cu un nivel mai ridicat de avansare, de asemenea, pot profita fără ezitare de ofertă pentru a obține unități potențial valoroase și de a folosi materialele furnizate pentru a-și reîmprospăta și organiza cunoștințele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *