Netricoin – a diverzifikáció a siker titka – a mi vélemények

Netricoin – a diverzifikáció a siker titka – a mi vélemények

Viszonylag rövid története és sajátosságai miatt a kriptovalutákba történő befektetés jelentősen eltér a piacon lévő egyéb befektetési formáktól. Ezért sok olyan dolog van, amelyet a tapasztalt “hagyományos” befektetők nyilvánvalónak gondolnak, mégis súlyos hibát követhetnek el általa a kriptovaluta-piacon. Az alapelvek egy része persze továbbra is ugyanaz, és egyes bevált technikákat tudással és körültekintéssel alkalmazhatunk a kriptovaluta-piacon is. Az egyik ilyen praktika az úgynevezett pénztárca-diverzifikáció.

Kriptovalutákba történő befektetés

A kriptovaluták, azaz a decentralizált hálózatban elérhető, központi kibocsátótól független virtuális pénz vagy zseton a XXI. század egyik legnépszerűbb befektetési eszköze. Ez nem véletlen. Széles körű alkalmazásuk, az áttörő blokklánc-technológia innovatív használata és az azt jellemző biztonság a jövő technológiájává teszi őket. Sajátos jellege azonban kissé bonyolulttá teszi e befektetési eszközt nem csak a kezdők, de a tapasztalt tőzsdei szereplők számára is.

A kriptovaluta-piac sokkal dinamikusabb és likvidebb. Gyakran nagy ugrásokat vagy más hirtelen változásokat lehet megfigyelni. Ezenkívül a tőzsdék tele vannak olyan különféle érmékkel, zsetonokkal és altcoinokkal, amelyeken különböző népszerűséggel, tőkésítéssel és árszinttel rendelkező befektetéseket eszközölhetünk. Érdemes észben tartani, hogy a kriptovaluták árát elsősorban népszerűségük határozza meg, és ilyen szempontból csak másodlagos hasznosságuk és innovativitásuk. Ezenkívül a kriptovaluta-egységek megvásárlásához és tárolásához nemcsak jó forrás biztosítása szükséges, hanem megfelelő pénztároló program is.

A kriptovaluta-piacon történő befektetésének e jellemzői miatt a belépési küszöbérték túl magas lehet az érdeklődők számára, függetlenül a “hagyományos” befektetés teljesítési szintjétől. Szerencsére ennek az eszköznek a növekvő népszerűsége azt jelenti, hogy egyre több hatékony megoldás és könnyen érthető anyag létezik, amelyek nemcsak segítenek az e új technológiáról szóló ismeretek terjesztésében, hanem gyakorlati felhasználásra is lehetőséget nyújtanak a már említett pénzeszközök diverzifikációja révén.

Diverzifikáció – alapszabály

A portfólió diverzifikálása azt jelenti, hogy a befektető pénzeszközeit több különböző eszközben tartja, ahelyett, hogy mindegyiket egyetlen befektetés vagy eszköz formájában végezné. Ez egy nagyon népszerű módszer, amelyet sok befektető szinte már ösztönösen alkalmaz. Lehetővé teszi a veszteségek csökkentését egy adott szektor hirtelen változásai esetén, és a látókör biztonságosabb kibővítését, vagy különböző kockázatú befektetések végrehajtását. Ennek eredményeként az egyik befektetés esetleges veszteségeit fedezheti a másik nyeresége, és a befektető nem veszíti el minden pénzét egy esetleges kudarc következtében.

Ez a gyakorlat meglehetősen nyilvánvaló lépésnek tűnik egy olyan likvid és dinamikus piac esetében, mint a kriptográfiai piac. Ennek ellenére a technológiai korlátok miatt kevés befektető dönt a kriptovaluták, mint diverzifikációtípus mellett. Egy virtuális fizetőeszköz alapos megismerése, a szilárd kereskedési helyének feltérképezése,a  megfelelő e-pénztárca és a megfelelő biztonsági intézkedések megtalálása időigényes és fárasztó lehet, különösen kezdő befektetők számára.

Szerencsére a kriptovalutákkal kapcsolatos közösség és a piac érzékeny a potenciális befektetők igényeire, ezért erre a problémára válaszul egy kényelmes befektetési terméket hoztak létre, amelynek célja a diverzifikáció felé tett első lépések megkönnyítése. E termék nem más, mint a Netricoin, amely két ígéretes altcoin egységet, és kiváló minőségű oktatóanyagokat kínál.

Kettő egy áron – Nitrecoin készlet

A Nietricoin készlet egy egyedülálló befektetési termék, amely főleg olyan kezdőknek vagy pályakezdő befektetőknek szól, akik szeretnék bővíteni ismereteiket és feltárni a diverzifikáció kriptopiac rejtette titkait. A termék két ígéretes kriptovaluta, a Stellar Lumens és a Bitcoin Cash egységeiből áll, amelyeket az ügyfél 50/50 arányban kap meg. Ez azt jelenti, hogy az egységeket ugyanazon az áron vásárolják meg, még akkor is, ha a mennyiségük eltér.

E két, különböző módon felhasználható altcoin kombinációja a diverzifikáció jó példáda. Lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy felfedezze hasonlóságaikat és különbségeiket. Ennek köszönhetően nem állnak egymással szemben, az egyik sikere nem csökkenti a másik fejlődésének esélyét. Ezen túlmenően a felhasználók az egységeken kívül, hozzáférést is kapnak egy magas színvonalú oktatási platformhoz, amely rengeteg képzést és oktatóanyagot tartalmaz. Segítségükkel az ügyfél nemcsak megismerheti a kriptopiacon történő befektetéssel kapcsolatos alapvető és legfontosabb tudásanyagot, de rálátást kaphat a megszerzett egységek történetének, technológiájának és használatának részleteire, értékes tippeket kaphat a diverzifikációval, valamint a kriptotechnikák jövőbeli fejlődési irányával kapcsolatban.

A kezdők számára ez a termék még egy könnyítéssel jár: az egységeket szakszerűen védett pénztárcában tárolják, amelyhez az ügyfél kóddal ellátott Netricoin kártyával férhet hozzá.

Kényelmes és biztonságos tárolás

A Netricoin készlet belépőkóddal ellátott kártyának köszönhetően az ügyfél kihagyhatja a vásárolt kriptovalutákkal kompatibilis elektronikus pénztárcák keresésének, regisztrálásának és rögzítésének időigényes folyamatát. Ehelyett a Netricoin készlet tartalmaz egy kézzel fogható kártyát, pénztárca-belépőkóddal, amelyet szakemberek hoztak létre és biztosítanak, annak érdekében, hogy az ügyfél tárolhassa és figyelhesse vagyonát.

Ennek köszönhetően a hozzáférési kód csak papír formában létezik, jelentősen csökkentve annak kockázatát, hogy az egységeket hacker vagy internetes tolvaj ellopja. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a legmagasabb szintű biztonságot élvezze anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy valaki megtalálja és felhasználja. Ezenkívül a Netricoin hozzáférési kód az a jelszó is egyben, amellyel lehetővé válik az egységekkel kapcsolatos összes művelet elvégzése. Eladásukhoz vagy kezelésükhöz az ügyfélnek csak egy telefonhívást kell végrehajtania, valamint meg kell erősítenie az adataival és a belépési kódjával az adott tranzakciót.

A Stellar és a Bitcoin Cash jövője

A Stellar Lumens és a Bitcoin Cash két egyformán ígéretes kriptovaluta, amelyek előtt fényes jövő áll 2021-ben. Ennek ellenére a profiljuk jelentősen eltér egymástól.

A Stellar Lumens az altcoinok “zsetonoknak” nevezett kategóriájába tartoznak. Ezek olyan pénznemek, amelyek egy adott platformon belül léteznek, és amelyek belső csereeszközt képeznek, vagy bizonyos funkciókat aktiválnak, például áruátadást vagy intelligens szerződéseket. A Lumenek vagy XLM-ek a Stellar platform zsetonjai, amely egy olyan felület, ahol számos áru és szolgáltatás cseréje megy végbe nagyvállalatok és magánszemélyek között. A Stellar stabil fejlődésének, sokoldalúságának, alacsony árának és gyors tranzakcióinak köszönhetően nagyon erős pozícióval rendelkezik a kriptovaluta-piacon.

A Bitcoin Cash, más néven BCH vagy Bcash, a “Bitcoin 2.0” ötletének valódi megvalósítása, megőrizte a Bitcoin, azaz a kiinduló kriptovaluta összes előnyét, viszont felszámolta annak hátrányait. Az “eredeti” Bitcoinhoz hasonlóan a Bcash is érme. Ez azt jelenti, hogy mindennapi fizetőeszközként használhatjuk a fiat valuta helyettesítésére. Sokkal nagyobb sávszélessége és jobb skálázhatósága azzal jár, hogy szilárd alternatívája az ikonikus, bár elavult BTC-nak.

Ez a két kriptovaluta eltéréseik ellenére egy dologban közös. Mindkettő híres arról, hogy potenciálisan a legjövedelmezőbb befektetések lehetnek 2021-ben, és sok szakértő gyors növekedést jósol számukra az elkövetkező években is. Ezért ezek kombinálása jó módszer a virtuális pénztárca diverzifikálására.

A Netricoin készlet egy olyan termék, amely számos szempontot és előnyt egyesít, így nagyon komplex készletet nyújt. A kétféle egység kiváló minőségű oktatóanyagokkal való kombinálása értékes tudást nyújt a megszerzett kriptovalutákkal, befektetésekkel és portfóliónk diverzifikálásával kapcsolatban, ugyanakkor mentesíti az ügyfelet, hogy maga járjon utána a dolgoknak, maga regisztráljon és maga ügyeljen az egységek biztonságára e-pénztárcájában és az adott tőzsdefelületen, ezért kiváló választás kezdő befektetők számára. Akik már jobban értenek a használatukhoz, azoknak is megfelel ez az ajánlat, mivel potenciálisan értékes egységeket szerezhetnek vele, valamint a rendelkezésre álló anyagokat felhasználhatják tudásuk frissítésére és rendszerezésére.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *