Netricoin – η διαφοροποίηση ως πορεία προς την επιτυχία – μας σχόλια

Netricoin – η διαφοροποίηση ως πορεία προς την επιτυχία – μας σχόλια

Λόγω του σχετικά σύντομου ιστορικού του και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα διαφέρει σημαντικά από άλλες επενδύσεις σε διαφορετικές επενδυτικές αγορές. Γι’ αυτό και πολλά πράγματα που είναι γνωστά και προφανή στους έμπειρους «παραδοσιακούς» επενδυτές, μπορεί να αποτελούν σοβαρό λάθος σε μία αγορά κρυπτονομισμάτων. Παρόλα αυτά, ορισμένοι από τους βασικούς κανόνες εξακολουθούν να βρίσκουν εφαρμογή, ενώ η πραγματικότητα μερικών καλών πρακτικών μπορεί να «υλοποιηθεί» στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με μία ελαφριά γνώση και σύνεση. Μία από αυτές τις πρακτικές είναι η λεγόμενη διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου.

Επένδυση σε κρυπτονομίσματα

Τα κρυπτονομίσματα, δηλαδή τα εικονικά χρήματα και τα token διαθέσιμα σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο, ανεξάρτητο από κάποιον κεντρικό εκδότη, αποτελούν τα πιο δημοφιλή επενδυτικά μέσα του 21ου αιώνα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το ευρύ φάσμα εφαρμογών τους, η καινοτόμος χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας blockchain και η ασφάλειά τους, τα καθιστά ως μία αληθινή τεχνολογία του μέλλοντος. Ωστόσο, ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους, καθιστά την επένδυση σε αυτά τα φουτουριστικά επενδυτικά μέσα, λίγο πιο περίπλοκη τόσο για τους λάτρεις όσο και τους έμπειρους επενδυτές χρηματιστηρίου.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι πολύ πιο δυναμική και ρευστή. Συχνά παρατηρούνται σε αυτή μεγάλα άλματα ή άλλες απότομες μεταβολές. Επιπλέον, τα χρηματιστήρια είναι γεμάτα από διάφορα coin, token, altcoin, στα οποία μπορούν να επενδυθούν χρήματα και τα οποία έχουν διαφορετικά επίπεδα δημοτικότητας, κεφαλαιοποίησης και τιμών. Αξίζει να θυμόμαστε ότι η τιμή ενός κρυπτονομίσματος καθορίζεται κυρίως από τη δημοτικότητά του και δεύτερον από τη χρηστικότητα και την καινοτομία του. Επιπλέον, η αγορά και η αποθήκευση μονάδων κρυπτονομισμάτων απαιτεί όχι μόνο την προστασία καλής πηγής, αλλά και την επιλογή ενός κατάλληλου προγράμματος που θα μπορούν αποθηκεύονται.

Όλες αυτές οι πτυχές που ανταποκρίνονται στις επενδύσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων, καθιστούν το όριο εισόδου αρκετά υψηλό για ορισμένους ενδιαφερόμενους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εισαγωγής στην «παραδοσιακή» επένδυση. Ευτυχώς, η αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του επενδυτικού στοιχείου συμβάλει στην εμφάνιση όλο και πιο αποτελεσματικών λύσεων και κατανοητών υλικών, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στη διάδοση γνώσεων σχετικά με αυτή τη νέα τεχνολογία, αλλά και στην εφαρμογή γνωστών ήδη πρακτικών επένδυσης, όπως της διαφοροποίησης χαρτοφυλακίου που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Διαφοροποίηση – βασικός κανόνας

Διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου σημαίνει η τοποθέτηση κεφαλαίων ενός επενδυτή σε μερικά διαφορετικά επενδυτικά στοιχεία, αντί για την τοποθέτησή τους σε μία μόνο επένδυση ή σε έναν μόνο τύπο. Αυτή είναι μία πολύ δημοφιλής πρακτική που εφαρμόζουν πολλοί επενδυτές σχεδόν ενστικτωδώς. Επιτρέπει τον περιορισμό των απωλειών σε περίπτωση ξαφνικών μεταβολών σε έναν συγκεκριμένο τομέα και την ασφαλή επέκταση του ορίζοντα ή την πραγματοποίηση επενδύσεων σε διαφορετικούς βαθμούς κινδύνου. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανές απώλειες σε μία επένδυση μπορούν να καλυφθούν από το κέρδος κάποιας άλλης, ενώ ο επενδυτής δεν χάνει εντελώς όλα του τα κεφάλαια λόγω ενός λάθους.

Αυτή η πρακτική φαίνεται να είναι μία αρκετά προφανής κίνηση στην περίπτωση μίας αγοράς τόσο ρευστής και δυναμικής, όσο η αγορά κρυπτογράφησης. Παρ’ όλα αυτά, οι τεχνολογικοί περιορισμοί συμβάλλουν ώστε μόνο ένας μικρός αριθμός επενδυτών να θέτει σε διαφοροποίηση τα κρυπτονομίσματά του. Η βαθύτερη γνωριμία ενός εικονικού νομίσματος, μαζί με την εύρεση ενός σταθερού εμπορικού χώρου, το κατάλληλο ηλεκτρονικό πορτοφόλι και η εφαρμογή των σωστών μέτρων προστασίας, μπορεί να είναι χρονοβόρα και εξαντλητικά, ειδικά για τους αρχάριους επενδυτές.

Ευτυχώς, η κοινότητα και η αγορά που σχετίζεται με τα κρυπτονομίσματα είναι ευαίσθητη στις ανάγκες των δυνητικών επενδυτών, επομένως ως απάντηση σε αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε ένα βολικό επενδυτικό προϊόν, που έχει ως στόχο τη διευκόλυνση των πρώτων βημάτων προς τη διαφοροποίηση. Ο λόγος γίνεται για το Nitrecoin, το οποίο προσφέρει μονάδες για δυο πολλά υποσχόμενα altcoin και υψηλής ποιότητας γνώσεις σχετικά με αυτά.

Δύο σε τιμή ενός – Nitrecoin

Το σύνολο Nitrecoin είναι ένα μοναδικό επενδυτικό προϊόν που απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους ή επίδοξους επενδυτές που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν βαθύτερα τα μυστικά της διαφοροποίησης στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Το προϊόν αποτελείται από μονάδες δυο πολλά υποσχόμενων κρυπτονομισμάτων, το Stellar Lumens και το Bitcoin Cash, τα οποία λαμβάνει ο πελάτης σε αναλογία 50/50. Αυτό σημαίνει ότι οι μονάδες θα αγοράζονται στην ίδια τιμή, ακόμη και αν η ποσότητά τους διαφέρει.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο altcoin με διαφορετική εφαρμογή, είναι ένα καλό παράδειγμα διαφοροποίησης, που επιτρέπει στον πελάτη να παρατηρήσει τις ομοιότητες και τις διαφορές τους.Χάρη σε αυτό, δεν έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η επιτυχία σε ένα από αυτά να μην μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης του άλλου. Επιπλέον, ο χρήστης εκτός από τις μονάδες λαμβάνει επίσης πρόσβαση σε μία υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική πλατφόρμα, η οποία περιέχει πολλές γνώσεις και εκπαιδευτικά υλικά. Με τη βοήθειά τους, μπορεί ο πελάτης όχι μόνο να ανανεώσει τις βασικές και σημαντικότερες πληροφορίες σχετικά με την επένδυση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά και να γνωρίσει τις λεπτομέρειες της ιστορίας, της τεχνολογίας και της χρήσης των αποκτηθέντων μονάδων, όπως επίσης και πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη διαφοροποίηση και την πιθανή περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας κρυπτονομισμάτων.

Το προϊόν αυτό προσφέρει ειδικά για τους αρχάριους μία ακόμη ευκολία όπως είναι η αποθήκευση των μονάδων σε ένα επαγγελματικά ασφαλές πορτοφόλι με τη βοήθεια μίας κάρτας με κωδικό Netricoin.

Άνετη και ασφαλής αποθήκευση

Χάρη στην κάρτα με κωδικό πρόσβασης Netricoin, ο πελάτης μπορεί να παραλείψει τη χρονοβόρα διαδικασία αναζήτησης, εγγραφής και προστασίας των ηλεκτρονικών πορτοφολιών συμβατών με τα αγορασμένα κρυπτονομίσματα. Αντί αυτού, το σύνολο Netricoin περιλαμβάνει μία κάρτα με κωδικό πρόσβασης στο πορτοφόλι, που δημιουργήθηκε και προστατεύεται από επαγγελματίες, όπου ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί τις επενδύσεις του.

Χάρη σε αυτή τη φόρμουλα, ο κωδικός πρόσβασης υπάρχει μόνο σε έντυπη μορφή, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο κλοπής των μονάδων από κάποιον χάκερ ή απατεώνα του διαδικτύου. Επιτρέπει επίσης στον χρήστη να απολαμβάνει υψηλό επίπεδο προστασίας, χωρίς να ανησυχεί για την εύρεση και την εφαρμογή του. Επιπλέον, ο κωδικός πρόσβασης Netricoin είναι επίσης κωδικός αναγνώρισης για όλες τις λειτουργίες στις μονάδες. Για να τις πουλήσει ή να τις χειριστεί, πρέπει ο πελάτης να κάνει μόνο ένα τηλεφώνημα και να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή με τα στοιχεία του και τον κωδικό πρόσβασης.

Το μέλλον των Stellar και Bitcoin Cash

Το Stellar Lumens και Bitcoin Cash είναι δύο εξίσου ελπιδοφόρα κρυπτονομίσματα με λαμπρό μέλλον για το 2021. Παρ’ όλα αυτά, τα προφίλ τους διαφέρουν σημαντικά.

Τα Stellar Lumens ανήκουν στην κατηγορία των altcoins των λεγόμενων «tokens». Είναι νομίσματα που εμφανίζονται σε μία συγκεκριμένη πλατφόρμα, αποτελούν εσωτερικό της μέσο ανταλλαγής και ενεργοποίησης συγκεκριμένων λειτουργιών όπως η μεταφορά αγαθών και οι έξυπνες συμβάσεις. Τα Lumens ή XLM είναι tokens της πλατφόρμας Stellar, η οποία αποτελεί τόπος ανταλλαγής πολλών αγαθών και υπηρεσιών μεταξύ μεγάλων επιχειρήσεων και ιδιωτών. Το Stellar χάρη στην σταθερή του ανάπτυξη, την υψηλή ευελιξία, τις χαμηλές τιμές και τις ταχείες συναλλαγές, κατέχει πολύ ισχυρή θέση στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Από την άλλη, το Bitcoin Cash, επίσης γνωστό και ως BCH ή Bcash, είναι μία πραγματική εκτέλεση της ιδέας του «Bitcoin 2.0», διατηρώντας όλα τα πλεονεκτήματα του πρώτου κρυπτονομίσματος και εξαλείφοντας πολλά από τα μεγαλύτερα ελαττώματά του. Παρομοίως, όπως και το «αυθεντικό» Bitcoin, το Bcash είναι και αυτό ένα coin. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται για τις καθημερινές πληρωμές ως υποκατάστατο των νομισμάτων fiat. Η σημαντικά υψηλότερη διεκπεραιωτική του ικανότητα και η καλύτερη επεκτασιμότητα, σημαίνει ότι είναι μία σταθερή εναλλακτική λύση για το κλασσικό, αν και κάπως ξεπερασμένο BTC.

Αυτά τα δυο κρυπτονομίσματα, παρά τις διαφορές τους, έχουν ένα σημαντικό κοινό σημείο. Έχουν και τα δυο τη φήμη μίας δυνητικά επικερδούς επένδυσης για το έτος 2021, ενώ πολλοί ειδικοί προβλέπουν ταχεία ανάπτυξη επίσης για τα επόμενα χρόνια. Επομένως, ο συνδυασμός τους αποτελεί καλό τρόπο διαφοροποίησης του εικονικού πορτοφολιού.

Το Σετ netricoin είναι ένα προϊόν που συνδυάζει πολλές πτυχές και οφέλη, καθιστώντας το ένα καλά ολοκληρωμένο σύνολο. Ο συνδυασμός δυο ειδών μονάδων με εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, τις επενδύσεις και τη διαφοροποίηση, απαλλάσσοντας ταυτόχρονα τον πελάτη από την ανάγκη αναζήτησης, εγγραφής και προστασίας του λογαριασμού στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού πορτοφολιού ή στην πλατφόρμα του χρηματιστηρίου, είναι μία εξαιρετική επιλογή για αρχάριους επενδυτές. Το προϊόν μπορούν να χρησιμοποιήσουν σίγουρα και επενδυτές με υψηλότερο επίπεδο γνώσης για να αποκτήσουν τις πολύτιμες μονάδες και για να χρησιμοποιήσουν τα υλικά που παρέχονται ώστε να ανανεώσουν και να οργανώσουν τις γνώσεις τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *