Stellar-kryptovaluutta ja sen mahdollisuudet – miten ja miksi hankkia sitä?

Stellar-kryptovaluutta ja sen mahdollisuudet – miten ja miksi hankkia sitä?

Huolimatta kuplan räjähdyksestä vuonna 2018 ja lukuisista kommenteista, jotka ennustavat  romahtamista, kryptovaluuttamarkkinat kehittyvät edelleen dynaamisesti, ja niillä toimivat vaihtoehtovaluutat aiheuttavat jatkuvasti yllätyksiä. Viimeinen “löytö”, joka on herättänyt monien käyttäjien ja sijoittajien huomion, on Stellar-alusta ja sen tokenit nimeltään Stellar Lumens.

Stellar… kryptovaluutta erilainen kaikista muista?

Stellar on blockchain-pohjainen alusta, jolla voit vaihtaa valuuttoja, palveluja, tuotteita ja muuta. Tapahtuma on melkein välitön ja kustannukset suorastaan mikroskooppiset. Stellar Lumens -kryptovaluutta on tokeni, jota käytetään verkkosivustolla välittäjänä. Muutaman yksikön pitäminen tililläsi on myös ainoa vaatimus tapahtuman suorittamiseksi.

Stellar on varsin ainutlaatuinen paitsi nopeutensa ja skaalautuvuutensa vuoksi myös siksi, että se on helposti saatavilla suuryrityksille tai pankeille sekä yksittäisille käyttäjille. Tämän laajan kohderyhmän ansiosta Stellaria voidaan käyttää monilla eri aloilla. Ei ihme, että se on suosittu kiinnostuksen kohde sekä potentiaalisille käyttäjille että kaikentasoisille sijoittajille.

Alkuperä ja vaikutukset

Stellarin loi vuonna 2014 ohjelmoija Jed McCaleb, joka tunnetaan mm. töistään Ripplessä ja toisena sijoitusoikeuteen erikoistunut lakimies Joyce Kim. Yhdessä he perustivat voittoa tavoittelemattoman järjestön nimeltä Stellar Development Foundation. Heitä auttoi suuresti Stripen toimitusjohtajan Patrick Collinsonin 3 miljoonan dollarin laina tämän projektin ja organisaation käynnistämisessä. Tämän seurauksena he pystyivät kehittämään avoimen lähdekoodin Stellar-protokollan, jonka avulla he voivat vaihtaa rahaa, tuotteita ja palveluita ympäri maailmaa melkein välittömästi ja pienin kustannuksin. Alun perin alusta perustui McCalebin kirjoittamaan Ripple-protokollaan, mutta jo vuonna 2015 se korvattiin Stellar Consensus Protocol -protokollalla, joka soveltuu paremmin alustan vaatimuksiin ja tarpeisiin. Vuonna 2016 Lightning Network otettiin käyttöön, mikä nopeutti merkittävästi tapahtumien suorittamista ja paransi koko verkon skaalautuvuutta.

Projekti oli onnistunut ja on kehittynyt tasaisesti siitä lähtien pitäen samalla transaktiokustannukset alhaisina ja pääsyn siihen helppona kaikille kiinnostuneille osapuolille. Yksi tapahtuma maksaa tällä hetkellä vain 0,00001 XLM (Stellar Lumensiä) eli noin 0,00000296 USD. Verkon ylikuormituksen välttämiseksi sen käyttäminen liian monien tilien luomiseen tai roskapostin levittäminen massiivisessa mittakaavassa on kuitenkin estetty otettamalla käyttöön vähimmäismäärä, joka lompakossa on oltava käytettävissä tapahtuman suorittamiseksi. Vaikka se ei ole korkea, vain yksi XLM, se auttaa estämään potentiaalisia väärinkäyttäjiä yrittämästä luoda useita tilejä verkon manipuloimiseksi.

Tällä hetkellä Stellar on yksi tunnetuimmista kryptovaluutoista isojen kymmenen parhaan joukossa. Alustan käytännöllinen lähestystapa tekee Stellar Lumensin hinnasta melko vakaan verrattuna kolikoihin, ts. kryptovaluuttoihin, jotka on tarkoitettu suoraan korvaamaan perinteisiä valuuttoja, ja jopa muihin rahakkeisiin.

Kannattava sijoitus?

Stellarin oli alusta alkaen määrä toimia alustana, jolla voit siirtää varoja halvalla, helposti ja nopeasti jopa toiselle puolelle maailmaa. Siksi jatkuva kehitys ja uusien kumppaneiden saaminen kaikkialle maailmaan ovat Stellar Development Fundation strategian perusta. Siksi säätiö aloitti vuoden 2017 lopussa yhteistyön Nigerian SureRemitin kanssa, ja Ukrainan digitaalista kehittämisestä vastaava ministeri ilmoitti jo vuoden 2021 alussa yhteistyöstä SDF:n kanssa Ukrainan digitaalisen infrastruktuurin muuttamiseksi.

Jokainen uusi säätiön hankkima yhteistyökumppani tekee alustasta yhä maailmanlaajuisemman, käytännöllisemmän sekä kansalaisille että erilaisille yrityksille tai yhteisöille helpompipääsyisen. Ei siis ihme, että Stellar Lumensin käyttö ja kiinnostus alustaa kohtaan kasvavat. Lisäksi Stellar houkuttelee paitsi potentiaalisia kumppaneita tai käyttäjiä myös yksityisiä ja ammattimaisia ​​sijoittajia. Siksi kysytään yhä useammin, mistä ja miten XLM -yksiköitä voi hankkia.

Hankinta …

Stellar Lumensia haluavat paitsi sijoittajat, jotka laskevat sen hinnan nousevan pitkällä aikavälillä, myös potentiaaliset käyttäjät. On syytä muistaa, että alusta vaatii silti ainakin yhden Lumenin lompakossa tapahtumien suorittamiseksi. Siksi kiinnostus XLM-yksiköihin on suuri. Tämän seurauksena yhä useammat toimijat sisällyttävät nämä tokenit toimintaansa.

Suosituin paikka kolikoiden, altcoinien ja tokeneiden hankkimiseksi ovat kryptovaluuttapörssit. Nämä alustat ovat ensimmäinen paikka kryptovaluuttojen kanssa toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita uusien yksiköiden hankkimisesta, mikä tekee niistä epävirallisesti “oletetustavan” ostaa kryptovaluuttoja. Tarkka luettelo kryptovaluuttapörsseistä, joista voit ostaa Stellar Lumensia, on virallisella SDF:n verkkosivustolla.

On kuitenkin syytä muistaa, että kaupankäynti salauspörssissä edellyttää asianmukaista lompakkoa. Stellarilla on ominaisuuksiensa vuoksi hieman korkeammat e-lompakon vaatimukset kuin useimmilla kryptovaluutoilla. Siksi kaikki lompakot eivät välttämättä sovi näiden erityisyksiköiden tallentamiseen, mikä voi olla erityisen vaikea asia aloittelijoille, jotka eivät ehkä voi tietää, miten valita ja suojata tilinsä kryptolompakon alustalla.

Onneksi harrastajalle on olemassa tapoja välttää tämä ongelma ja hankkia yksiköitä helposti ja turvallisesti..

Stellar-paketti, eli paketti, jossa on kryptovaluutta

Yksi tällainen lähestymistapa on käyttää Stellar Koulutuspakettia, joka sisältää monia hyödyllisiä oppimateriaaleja aloittelijoille. Ne sisältävät paitsi helposti omaksuttavaa tietoa kryptovaluutoista, niiden historiasta ja sovelluksista yleensä, myös pienen bonuksen muutaman XLM -yksikön muodossa, joka on suunniteltu auttamaan harrastajia tiedon hankkimisessa ja teorian soveltamisessa käytäntöön.

Tämän tuotteen ansiosta ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita käyttämään Stellaria, samoin kuin saamaan tietoa kryptovaluutta-aiheesta, voivat saada tarvittavan tietämyksen. Tämä puolestaan ​​antaa heille vankan, aineellisen perustan, jonka ansiosta he ymmärtävät paremmin kryptovaluuttojen maailmaa ja pystyvät navigoimaan kryptovaluuttamarkkinoilla varmemmin ottein käyttämällä ja sijoittamalla erilaisia ​​kolikoita ja tokeneita.

Lisäksi pakettiin kuuluvien ilmaisten yksiköiden avulla voi hankkia turvallisesti tokeineita, joita muuten olisi vaikea säilyttää ja suojata. Stellar-paketin tuottaja tarjoaa mahdollisuuden siirtää bonus hänen luomalleen e-lompakon tilille. Tällä tavalla valmistaja voi vapauttaa asiakkaan velvollisuudesta löytää ja tehdä lompakon suojaus itse. Näin aloitteleva sijoittaja voi hankkia ensimmäiset varannot ja tarvittavan tiedon yksinkertaisella ja turvallisella tavalla.

Onko se sen arvoista? Mielipiteemme Stellar-paketista

Stellar on maailmanlaajuisen luonteensa ja laajan, käytännöllisen käyttönsä vuoksi ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista tokeneista, joita markkinoilla on tällä hetkellä saatavilla. Ei ihme, että se on saamassa yhä enemmän suosiota sijoittajien, yritysten, käyttäjien ja jopa valtioiden edustajien keskuudessa. Alustan maailmanlaajuinen kattavuus, alhaiset käyttökustannukset ja helppokäyttöisyys merkitsevät sitä, että säätiöllä ei ole ongelmaa löytää uusia kumppaneita eri puolilta maailmaa ja tarjota palveluitaan yhä laajemmalle käyttäjäkunnalle. Tämän ansiosta voidaan rohkeasti katsoa sen olevan hyvin tulevaisuudessa kestävä alusta, jolla on mahdollisuus menestyä kansainvälisesti ja säilyttää vakaa kasvu monien vuosien ajan.

Stellariin kannattaa sijoittaa riippumatta omasta tietämystasostaan kryptovaluutoista ja saada  tietoa Stellar-alustasta ja Stellar Lumens -tokeneista kokeneemmilta sijoittajilta harrastajille suunnatun Stellar-paketin välityksellä. Mielipiteet  siitä ovat ylivoimaisesti myönteisiä, eikä Stellar Development Foundation ole tyhjäkäynnillä toimintansa kehittämisessä ja uusien kumppaneiden hankkimisessa. Siksi kannattaa arvostaa Stellarin toimivuutta tänään ja osallistua projektiin, jolla on mahdollisuus mullistaa rahoitusala kaikkialla maailmassa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.