Analiza platforme – cryptoeddu in naše mnenje

Analiza platforme – cryptoeddu in naše mnenje

Cryptoeddu je platforma, prek katere lahko kupite izobraževalni paket s kriptovaluto ali prevzamete e-kovance v okviru gratisa. Kakšna so mnenja o tem spletnem mestu in ali se ga splača uporabljati? Kako uporabljati stran Cryptoeddu? To je mogoče storiti na dva načina.

Paket s kriptovaluto – nekaj za začetnike

Izobraževalni paket s kriptovalutami vključuje sklop izobraževanj, webinarjev, e-knjig in učnih pripomočkov, v celoti posvečenih osnovam investiranja v e-kovance. Trenutno je na trgu veliko izobraževalnih paketov, namenjenih predvsem začetnikom, ki jih zanima razširitev znanja o prihodnosti in pravilih investiranja.

Izobraževalni paket je torej obsežna zbirka znanja o kriptovalutah, investicijah, obvladovanju tveganj in tehnologija, ki stoji za e-kovanci. Večina paketov prenaša znanje v zanimivi obliki, od webinarjev s strokovnjaki do e-knjig, ki razlagajo določeno lekcijo. Dodatno brezplačna kriptovaluta želi spodbuditi stranke, ki so kupile izobraževalni paket, k lastnim investicijam v kriptovalute.

Večina izobraževalnih paketov uporablja posrednika pri shranjevanju kriptovalut – zbrani e-kovanci se zbirajo na posebnem računu na platformi CryptoEddu z namenom zaščite uporabnikov pred napakami zaradi pomanjkanja znanja, npr. dopustiti krajo zbrane valute.

Cryptoeddu – platforma za začetnike in izkušene

Cryptoeddu je posredniška platforma, s katero stranke lahko dostopajo do zbrane, brezplačne kriptovalute.

Če želite to narediti, morate kupiti komplet za usposabljanje v sklopu izobraževalnega paketa s kriptovaluto – v ceno je vključeno le zbrano izobraževalno gradivo, enote v izbrani kriptovaluti pa se prejme gratis.

Kriptovaluto, ki je že bila pridobljena v okviru nakupa paketa, lahko prevzamete neposredno pri proizvajalcu. Različne vrste paketov lahko kupite pri partnerjih platforme Cryptoeddu, na ta način pa morate vnesti le osemmestno kodo, prejeto s paketom, da bi imeli dostop do brezplačnih e-kovancev. Preden se to zgodi, se prepričajte, da ponudnik paketov sodeluje s Cryptoeddu.

Torej, Cryptoeddu je posredniška platforma, znotraj katere lahko investitor začetnik prevzame kriptovaluto ali kupi izobraževalni paket. Prav tako je mogoče neposredno na CryptoEddu kupiti izobraževalni paket s kriptovaluto in prejeti brezplačne e-kovance v okviru platforme.

Kako to deluje?

Začetni paket Ripple  je izobraževalni paket s kriptovaluto, ki je namenjen investitorjem začetnikom. Obsega osnove investiranja v e-kovance, s posebnim poudarkom na Ripplu. V ceno paketa so vključeni stroški izvedbe naročila, dostava pa je popolnoma brezplačna. Lahko pa tudi kupite Paket Ripple Plus, torej razširjeno različico standardnega Paketa Ripple. Obem Izobraževalnim paketom s Kriptovaluto je dodana brezplačna kriptovaluta Ripple, vendar pa jo je v paketu Ripple Plus več.

Proces pridobivanja izobraževalnega paketa s kriptovaluto na platformi CryptoEddu je izjemno pregleden in preprost. Trenutno vam spletno mesto omogoča nakup izobraževalnega paketa Začetni Paket Ripple in Paket Ripple Plus.

Po odhodu na spletno stran in izbiri paketa, ki vam ustreza, na strani pritisnite gumb (“Da, izbiram sem Paket PLUS” ali “Ne, hvala”. Izbiram standardni paket”). Potem boste preusmerjeni na stran z obrazcem za izbrano naročilo, kjer boste morali navesti svoje podatke (ime in priimek naročnika, kontaktne podatke in e-poštni naslov, število naročenih paketov). Po potrditvi naročila se po običajni pošti pošlje paket po povzetju, ki vsebuje informacije v zvezi z izbranim paketom in kartico s kodo. Kupljeno izobraževalno gradivo v elektronski obliki se po plačilu paketa pošlje na e-poštni naslov.

Po plačilu paketa stranka prejme posebno kartico s kodo, v primeru Paketa Ripple (in paketa Ripple Plus) se imenuje Kartica Ripple s Kodo Ripple. Kartica Ripple je nov način za shranjevanje kriptovalute. Koda Ripple vam omogoča, da odgovornost za shranjevanje kriptovalut prenesete na platformo Cryptoeddu. Tako sam investitor ne nosi nobenih posledic v primeru kraje ali obdavčitve. To je torej učinkovit način za tiste, ki se še ne počutijo samozavestni pri upravljanju kriptovalut.

Če želite prevzeti zbrane e-kovance, pojdite na spletno mesto CryptoEddu in na vrhu kliknite zavihek “Prevzem kriptovalute”. Odpre se okno za aktivacijo kode s kartice.

Da bi dobili dostop do zbranega stanja računa, torej enot kriptovalut in njene trenutne vrednosti, je treba navesti osemmestno Kodo Ripple, ki se nahaja na kartici, in e-poštni naslov, naveden ob naročilu. Potem storitev Cryptoeddu potrdi identiteto stranke, zbrani znesek v kriptovaluti pa se izplača na navedeni naslov denarnice za kriptovalute.

Cryptoeddu in spletne ocene

Do zdaj se Cryptoeddu srečujw z izjemno pozitivnimi mnenji na spletu:

Že nekaj let investiram v kripto, predvsem zato, ker se moje dekle zanima za take stvari. Včasih sem služil denar, včasih pa sem ga izgubljal, ker kljub uporabi brezplačnega gradiva z interneta moje znanje o kriptovalutah ni bilo najboljše. Na forumih in na Redditu sem delil številne mite. Po uporabi paketa, ki sem ga kupil na Cryptoeddu, se je kakovost mojih naložb zagotovo izboljšala in pridobil sem vir znanja, kamor se bom še vračal.

Investicije me nikoli niso zanimale, zanimajo pa me nove tehnologije, predvsem oblikovanje poslovnih rešitev. Kriptovalute niso bile v mojem spektru zanimanja, vendar sem se na koncu odločil, da je čas, da se o njih nekaj naučim. Kupil sem paket in dobil kodo za Cryptoeddu. Vse je šlo dobro, hitro sem izplačal valuto, zbrano v gratisu.

Žal se v zadnjem času zdi, da se je nekdo odločil Cryptoeddu platformi narediti črni PR, ker je bila po toliko mesecih delovanja storitve nenadoma bombardirana z negativnimi mnenji. Vendar se ne zdijo verodostojna, saj je doslej portal večinoma zbiral pozitivne komentarje.

Cryptoeddu in naše mnenje

Po navedbah uredništva je Cryptoeddu zanimiva in precej inovativna ponudba, namenjena investitorjem začetnikom. Zagotovo brezplačne enote kriptovalute razlikujejo to storitev od drugih, ki ponujajo materiale o investiranju. Ponujeni izobraževalni paketi morajo biti učinkovito pripravljeni za prve investicije, način shranjevanja žetonov Ripple pa poskrbi, da so ti dobro zaščiteni. Stranke očitno cenijo tudi dobro komunikacijo s posrednikom.

Tako Cryptoeddu ocenjujemo pozitivno, tako kot ga je ocenila večina bralcev. Upamo, da bo ta analiza komu pomagala pri odločitvi za nakup izobraževalnega paketa in prevzem brezplačne kriptovalute.

 

One Response

  1. […] Kako nepoštena konkurenca poskuša diskreditirati Cryptoeddu? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *